dina

medium

Zwarte magie

Pas op met zwarte magie. Het is schrikbarend hoeveel mensen ik tegenkom die slachtoffer zijn van zwarte magie.

Dit herken ik door een laagje pek wat op de ziel zit. Elke keer dat iemand zwarte magie toepast op een ander persoon, komt er een klein laagje zwarte pek op de ziel. Deze pek trekt demonen aan. Mensen lopen hierdoor ernstige schade op.

Demonen zijn te verwijderen, maar vaak hebben ze al blijvende schade aangericht.

In dit hoofdstuk wil ik heel duidelijk aangeven wat zwarte magie is en dat het verboden is om te gebruiken. Er zijn wetten in het universum opgesteld waar de zielen zich aan moeten houden. Deze wetten zijn meegegeven voor de geboorte. In het onderbewustzijn leeft deze kennis nog. “Ik heb het niet geweten” is dus niet iets waar je mee aan kunt komen in het hiernamaals. Je wist het namelijk dondersgoed.

Zwarte magie is een heel zware overtreding van de wetten van het universum. Een van de zwaarste die je kunt maken. De gevolgen hiervan zullen dus niet mals zijn.
Oftewel “Het is het niet waard!” Denk daaraan. Je zit hier in het tijdelijke leven, om te leren en om te rijpen voor het eeuwige leven in de eindtijd. Zet dat niet op het spel voor tijdelijke roem, rijkdom of  valse liefde! Je wilt toch dat iemand écht van je houdt en niet bij je blijft, omdat jij iets met zwarte magie gedaan hebt? Het zal in het leven hierna als een kaartenhuis in elkaar storten en uit je handen vallen en dan heb je niéts meer. Zoek de ware liefde op, ware liefde laat zich niet dwingen.

Wat is zwarte magie? Alles waarmee jij situaties naar je hand wilt zetten d.m.v. magie is zwárte magie!

De scheiding tussen witte magie en zwarte magie is dan ook heel dun. Daarom wordt witte magie ook afgeraden. Wanneer jij namelijk weet wat je kunt bereiken met magie is het heel verleidelijk om grenzen over te gaan van het toelaatbare.         Wat het toelaatbare is, is ook voor ons niet goed objectief vast te stellen.

Voorbeeld van wat ik tegenkwam. Een dame was getrouwd met een man en die had al een dochter uit een eerder huwelijk. De band tussen die vader en dochter was slecht en onwenselijk. De vrouw had veel last van die band tussen vader en dochter. Iemand die zich uitgaf voor lichtwerker keek naar de situatie en zag de verdorven band tussen vader en dochter en ‘hakte!’ die band gewoon door!

Dat is een heel goed voorbeeld, van een situatie waarin de dunne scheidslijn van witte magie naar zwarte magie doorbroken wordt.

Een band tussen vader en dochter mag niet ooit doorgehakt worden, ook al lijkt het nog zo wenselijk op dat moment en lijk je daar nog zoveel goed mee te doen. Voor die vrouw is het goed, maar voor de vader en dochter niet. Ook al is hun band nog zo slecht. Het is een familieband en ze moeten eraan werken. Je mag ze alleen reinigen van negatieve invloeden.

Je mag dus het duister uit beide zielen trekken en de banden reinigen van duister, maar je mag geen banden doorhakken. Dat is heel erg gevaarlijk voor in dit geval de dochter, die op die manier bloot komt te staan aan nog meer gevaren. Banden van familieleden zorgen ervoor dat een kind niet zomaar in de hel belandt na het leven. Dergelijke banden komen onder druk te staan en kunnen sporen van slijtage vertonen door bijvoorbeeld, mishandeling en misbruik door ouders. Ouders worden hiervoor ook verantwoordelijk gehouden door het universum bij hun overlijden. Wanneer zij hun kind dus letterlijk hebben ‘laten vallen’ en ten prooi hebben laten vallen aan het duister, omdat zij hun kind niet goed verzorgd hebben, dan zitten daar consequenties aan.

In dit geval zou de lichtwerker daar dus verantwoordelijk voor gehouden zijn, dat het kind eventueel ten prooi zou zijn gevallen aan het duister, door het doorhakken van de banden. Deze banden heb ik daarom ook hersteld. Hoe verkeerd iemand ook lijkt, en hoe verkeerd een relatie tussen familieleden ook lijkt. Het heeft een reden en het is niet aan ons om ze te doorbreken. Als een familielid het zélf doet is dat trouwens nog een ander verhaal als dat een partner dat voor ze beslist! Je mag natuurlijk je eigen banden met mensen breken als je dat wilt. Ouder/kind zou ik afraden, om die reden dat je als ouder verantwoordelijk bent voor je kind.

Dat is een goed voorbeeld van hoe verleidelijk het kan zijn om zwarte magie te gaan gebruiken. Het soms zelfs goed kan lijken.

Alles waarmee je situaties naar je hand zet is zwarte magie. De reclamebriefjes die je wel eens in de bus krijgt ‘verloren liefde herstellen?’ ‘hulp bij examen’ ‘ roem of fortuin?’  Het is allemaal zwarte magie. Als een liefde niet voor jou voorbestemd is, zal je ze niet houden. Het kan in dit leven, voor korte duur je inderdaad opleveren waar je op hoopte, maar je wordt er gigantisch op afgerekend in het hiernamaals. Je hebt zelfs kans dat je je plek in de eindtijd verspeeld hiermee. Het is het dus niet waard. Vergeet niet dat alles hier tijdelijk is. Alles wat je hier vergaart is tijdelijk en dus totaal ondergeschikt aan het leven hierna in de eindtijd.

Zwarte magie kan zich in dit leven al tegen je keren. Elke keer dat iemand pek weghaalt bij de ziel, vindt deze zijn weg naar retour afzender. De pek verdwijnt namelijk niet. Is de hechting losgehaald door een lichtwerker of engel dan gaat hij automatisch terug naar de afzender en deze zal dan gelijk al de enorme ellende ervaren van hetgeen hij aangericht heeft.

Zwarte magie loont niet. Op korte termijn kan het heel wat lijken en heel bijzonder en je behoorlijk wat macht geven, maar dit is schijn. Je wist dit, voor je in dit leven kwam. Je wordt op de proef gesteld, laat je niet verleiden tot!

 

 

 

 

Vorige

Lichtwerker, hoe word je dat?

Volgende

Spirit waarnemen

 1. remco

  Halo dina voor een 11 jaar geleden ben ik met een zwarte magier in contact gekomen joke heet ze ze deed reiki bij mijn hoofd voelde een hele energie van hoofd naar mn buik gaan trekken 2 weken erna zat er een stem in mn hoofd en was ik erg moe en zag ik beelden van haar het praat in mn hoofd voel het als het praat bewegen 7n mn voorhoofd praat uit mn buik borst en keel hoor piepsingjalen dit is puure zwarte magie kan ji mij helpen van die kwelgeest aftekomen woon in heerlen zuid limburg weet niet wat het bij jou kost en waar je vandaan komt ik ben al 5500 euro kwijt aan zogenaamde paragnosten en exsorcisten groetjes remco

 2. Michel Proost

  Mooi geschreven helaas ook gezien dat het werkelijk bestaat, ook al zou ik me dat niet kunnen herinneren voordat ik op de wereld kwam ( misschien in mijn onbewuste) maar je hebt gelijk

  • admin

   Dank je wel Michel, wat naar dat je ervaringen hierin hebt. Ik wens je veel liefs toe

 3. Tio

  Zwarte magie is je macht aanwenden ten koste van en in het voordeel van die het doet maar op den duur kan het tegen je werken. Dat wat ze anderen aandoen dat ze dat terug krijgen en het zelfde meemaken als hun slachtoffer. Macht controle zeggenschap autoriteit geldingsdrang waarbij mensen hun leven niet meer in eigen hand kunnen nemen zonder dat zij kunnen kiezen, en dat is vrijheidsberoving. .Het slaat nog eens op hun zelf terug met dat ze vroeg of laat een koekje van eigen deeg krijgen. Op den duur wordt hun het zelfde aangedaan en worden ze er op afgerekend in de zelfde vorm dan wat ze anderen hebben laten meemaken. Onschuldige mensen saboteren en drawbackplotting en schadenfreude harmjoy. Het is geen rechtvaardige macht maar een onrechtmatige daad. Ze doen dit zonder gevoel en dat anderen met narigheid te maken krijgen die geen part noch deel hebben aan hun problematiek. Ze liegen dat ze barsten want ze menen het niet en dat zeggen ze wel maar doen het niet. Sommigen hebben het op het nippertje gered en daar zijn ze ook nog trots op en zeggen dan dat heb ik gedaan zonder medeleven met anderen wat die ander doormaakte. Als je hun er op aanspreekt zeggen ze nog dat je hun kwetst.

  • Mona

   Aan Tio

   Ik ben zelf vervloekt. Wie de dader is weet ik niet. Kan bloedlijn zijn.
   Ik heb heel veel schade ervan ondervonden.
   Het nauwelijks overleefd. Echt horror in huis en waar ik maar ging. Een film die echt werd.
   Maar ik geloof in Jezus Christus die heeft mij vrij gezet.
   Zelf ook echt licht tegen donker zien vechten, boven mijn bed.
   Het heeft werkelijk alles gedaan om mij te doden. Via ziekte, via bevalling. Meerdere keren ernstig tot op de I.C. aan toe.
   Maar ook al zou ik sterven, mijn ziel is vrij.
   Het enige wat ik jammer vind is dat ik niet weet wie de dader is. Ik vermoed er 2 uit fam.
   Het kan ook een vreemde zijn.
   Echter wat hun te wachten staat, zal niet mals zijn.

   • admin

    Uiteindelijk zal het recht altijd zegevieren lieve Mona, ook al lijkt dat hier op aarde lang niet altijd zo te zijn. Goed dat je het vermogen hebt om verder te kijken 🙂

    Dat is niet altijd makkelijk! Liefs dina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén