Agenda 333

Ik hoor veel angst en onrust over de agenda 2030 die uitgerold wordt door o.a. de Verenigde Naties. Veel spiritualisten houden zich hiermee bezig, omdat ze de kwade krachten voelen die drijven achter die agenda. Een agenda die er op zich mooi uitziet, utopisch mooi zelfs. En daar schuilt inderdaad het gevaar.

Wie streeft naar Utopie, die eindigt in Dystopie

Als je wat meer gelezen hebt op mijn website, dan begrijp je dit.

Ik ben eigenlijk best wel verbaasd dat er überhaupt angst leeft onder spiritualisten. Dan heb je het toch nog niet helemaal begrepen denk ik dan. En daarom schrijf ik dit blog. Ik schrijf ze niet enkel voor de spiritualisten, ik schrijf ze ook voor de Satanisten. Voor die Satanisten waar nog mogelijkheid tot bekering in schuilt. Want elke ziel is het waard om voor te knokken. En elke ziel zál gered worden. Wel met de nodige inspanning.

Agenda 333 is de heilige spirituele agenda die uitgevoerd wordt, waar jij ook deel van uitmaakt. Waar iedereen deel van uitmaakt en de lichtwerkers een speciale rol in hebben. De lichtwerkers die vanaf hun geboorte gepositioneerd zijn op een strategische plek, waar ze op de juiste tijd ontwaken en weten wat ze moeten doen. Zonder dat iemand het ze geleerd heeft, omdat ze het voelen. Het is ook niet tegen te houden. Ik zeg altijd ‘het is net als poepen en plassen, je moet gewoon, je doet het gewoon.’ Misschien vind je het een rare vergelijking, maar het voelt ook precies zo. Een aandrang, die niet te stoppen is. Een aandrang die je soms probeert te stoppen, omdat je er ook weleens moe van wordt, maar die op een gegeven zo sterk wordt, dat je toch weer gewoon dat doet wat de aandrang je vertelt te doen.

En die aandrang is onderdeel van agenda 333. Om dit te begrijpen, waarom het agenda 333 is, ga ik je de achtergrond ervan uitleggen.

We kennen allemaal Satans cijfer, dat is 666. Dat is Satans agenda, maar Satan betekent ‘tegenstander’, Satan is de heerser van de negatieve krachten, de gevallen engel. Een engel dus gecreëerd door Vader. Geen foutje dus!

Satans zijn agenda is dus -666

Dan heb je Vaders agenda. Vader is het allerhoogste, en als je de berekening van de tafels gezien hebt zie je dat uiteindelijk alles weer op 9 uitkomt. Vader beheerst de positieve krachten. De allerhoogste positieve krachten.

Vaders zijn agenda is dus +999

Vader en Satan zijn in strijd geraakt. Daar kan je alles over lezen in de boeken die erover zijn geschreven, dus dat hoef ik niet uit te leggen.

De strijd tussen Vaders en Satan’s agenda zorgt dus voor een eenvoudige rekensom : 999-666=333

En dat is dus niet per toeval de drie dimensies waarin we hier leven. Oftewel de strijd tussen Vader en Satan veroorzaakt de energieën voor de drie dimensies waarin we hier leven, ervaren, strijden en rijpen.

Er is meer informatie op mijn website over de achtergrond hiervan. Heb je vragen, lees er dan meer over aub.

Als je dit inziet, dan snap je dat de strijd die Evil voert tegen ons, een geleden strijd is. En precies daar komt ook de belangrijke rol van Satan in het spel. En dat is informatie die belangrijk is voor zijn aanhangers. Dan heb ik het niet over de liefdevolle aanhangers van de Satanistische kerk die iedereen in hun waarde laten, maar dan heb ik het over de misbruikende aanhangers, met zeer duistere rituele praktijken. Daar is dus nog een duidelijk verschil tussen. Die eerste noemen zich Satanisten, maar zijn het niet, zij streven immers liefde na. Het gaat mij dus om de tweede groep.

Dat ga ik nu uitleggen. Dus let op en kom tot inkeer nu het nog kan. Want de tijd dringt! Je hebt niet veel tijd meer om te bekeren. Je hebt niet veel tijd meer om je vage ziel te redden van de ondergang. Maar iedereen wordt toch gered, zei ik net? Ja, maar daar moet je dus wél wat voor doen. En dat gaat ook gebeuren.

HIER VOLGT DE UITLEG

Satan bekeert in de eindtijd. De eindtijd is in volle gang en zijn bekering is ook al een paar jaar in volle gang. Satan voelt totaal geen loyaliteit naar zijn aanhangers. Hij heeft deze aanhangers slechts gebruikt voor zichzelf en zijn demonen om hun de high te bezorgen die ze nodig hadden. Daarbij heeft hij ze op de proef gesteld.

Het bewijs hiervoor zit hem in iets heel eenvoudigs. Namelijk het feit dat hij een engel is gecreëerd door God, geeft aan dat hij een ziel heeft. Deze ziel vind je terug in de naam ‘Devil’. En precies daarom noem ik altijd Evil. Evil is namelijk antiziel, het pure kwaad heeft geen ziel! Satan is niet Evil, Satan is de Devil. Hij ontstijgt het kwaad en dan houd je de D over. En de D is afkorting voor…. Dominant.

Oftewel Satan is de Dominante kracht van de kwade krachten. Hij IS niet het kwaad, hij beheerst het kwaad. Gecreëerd door Vader om deze krachten te beheersen en de mensen op de proef te stellen, is hij gelijk gesteld door vele gelovigen met het kwaad, maar dat klopt niet. Wat dit onderdeel betreft begrijpen islamieten en joden de rol van Satan beter dan vele christenen. Maar ook de Satanisten begrijpen zijn rol hierin niet allemaal even goed.

Want Satan gaat ze namelijk verraden, om zijn eigen ziel te redden. Satan voelt totaal geen loyaliteit naar zijn aanhangers en grijpt zijn kans om zijn eigen ziel te redden en door te gaan naar het eeuwige leven. Je kunt veel zeggen over Satan, maar hij is niet dom en zijn leven is hem meer dan lief. Hij zal daarvoor niks schuwen.

Daarvoor moet hij dus wel bekeren. En daar komt weer het stukje natuurkunde om de hoek kijken, want bekeren is ook wel ‘omkeren.’ Hij was de tegenstander, negatief, en KEERT dus om. Dat doet hij letterlijk. Hiermee bewerkstelligt hij de omkering van het niets naar het iets. Een natuurkundig proces dus.

Als het niets is, dan draaien we het om, bom, bom..

En als het Evil omgedraaid is, heb je Live. Hij moet het Evil dus wel ontstijgen, anders ontstaat Lived, dood. Een heel belangrijk proces dus, dat zeker plaatsvindt. Sterker nog, het heeft allang plaats gevonden, de uitkomst is er al.

Op het moment dat hij dat doet, stopt automatisch het leven hier. De apocalyps zal plaatsvinden. De energieën die deze drie dimensies, dus deze ‘realiteit’ in stand houden, zullen simpelweg verdwijnen. Op dat moment breekt de Dag des Oordeels dus aan. En vandaar dat in de bijbel staat dat ‘de hemel zal openbreken.’

Op de Dag des Oordeels, is dit proces hier dus klaar. De zielen worden gescheiden van de antizielen en gaan mee naar de eindtijd. Een nieuwe wereld, Vaders koninkrijk, de nieuwe aarde. Dat is dus NIET hier!!! Dit hier stopt! https://wibnet.nl/heelal/nieuwe-berekening-het-heelal-is-er-bijna-geweest (in dit artikel staat pcies wat mij jaren geleden op spirituele wijze is doorgegeven. Ook een ander artikel waarin staat dat het heelal inmiddels een temperatuur heeft van -270 graden. -2 graden van het absolute nulpunt af sluit aan op een vers wat ik doorkreeg over het bevriezen van alles. ‘De boel loopt vast, bevriest en dan is het wachten tot het ooit weer ontdooid, misschien.’ Ik zie steeds die belangrijke raakvlakken in wetenschap met informatie die ik jaren terug al doorkreeg en dus totaal geen kennis van kon hebben! En ook al zijn het theorieën, die theorieën hebben wel degelijk een basis en sluiten aan op mijn informatie. Ook is mij drie maanden terug verteld dat Vader onderweg is. Lees daarvoor het stukje over het Higgsdeeltje, dat sluit aan op die info over dat het verval van het heelal al ergens in gezet kan zijn op dit moment)

Dit proces is in volle gang. Het betekent dus, dat als jij bang bent, voor je leven hier, voor je toekomst hier, dat je angst op een totaal verkeerd punt ligt. Daarom wordt ook gezegd in de religies dat je God moet vrezen. En dat betekent niet dat je letterlijk bang voor hem moet zijn, maar wel dat je focus bij God moet liggen.
Dat betekent dat als je bang bent, voor wat er hier op aarde kan gebeuren, je angst op een verkeerd punt ligt. Dit stopt namelijk. De aarde hier heeft geen toekomst. Als je aan je toekomst wilt denken, dan ga je nu het juiste doen, zonder aan jezelf te denken. Dan ga je nu doen wat je altijd al voelde dat je eigenlijk moet doen. Dan stop je die angst die je tegenhoudt van het juiste doen en ga je het juiste doen. Omdat dit je enige kans IS op overleving.

Het is belachelijk om te denken dat Evil deze strijd kan winnen. Het is belachelijk om te denken dat de kwade krachten dit gaan winnen. Het is belachelijk, omdat, we al gewonnen hebben! Lang geleden! Deze weg is uitgestippeld, omdat het de juiste uitkomst geeft. We doorleven dit enkel maar, omdat we het moeten doorleven. Maar we zijn veilig. En dat wil niet zeggen dat het niet een vreselijk zware en pijnlijke weg is, waarin je veel narigheid mee kan maken, maar het is wel de enige juiste weg naar de waarheid. Met dit proces brengen we de onderste steen boven, voor de waarheid, voor het echte leven in de eindtijd.

We zijn al heel ver op weg. Er is dus niet veel tijd meer om te bekeren. Je hoeft niet naar een kerk om te bekeren, je hoeft alleen maar dat lichtpuntje in je hart te gaan volgen. Al is het nog zo klein, als het er is, als er een lichtje schijnt in je hart, volg het, want het brengt je naar de juiste plek.

Iedereen heeft de kans om dat lichtpuntje te volgen in zijn hart. Het is je ziel, die je roept om naar huis te keren, om te overleven. En daarbij is alles wat hier op aarde gebeurt een schim van de werkelijkheid. Een schim die ophoudt te bestaan op de dag dat Vader en Satan hun geschillen bij hebben gelegd. Waar ik net de natuurkundige verklaring voor aannemelijk heb gemaakt.

Vrede op aarde
De hel en de hemel komen weer samen

Er kan alleen maar vrede zijn, als Satan en Vader vrede vinden. En dan is er ook gelijk vrede voor iedereen.

En dat is wat agenda 333 inhoudt.

liefs dina

info@mediumdina.nl