Reiki wordt meestal gestuurd naar personen en daar is toestemming voor nodig, maar wat als ik je vertel dat situaties openbaar zijn en je daar dus in alle vrijheid Reiki naartoe mag sturen?

Wist je dat zwarte magie ook heel vaak op situaties wordt toegepast? Je kunt dan wel Reiki naar personen sturen, maar als de situaties belast zijn met zwarte magie, kan dat in stand blijven. Als mensen een specifiek probleem benoemen kan het ze helpen door Reiki naar de benoemde situatie te sturen. De veranderingen kunnen enorm zijn.

Let wel op dat het sturen van Reiki niet hetzelfde is als magie of het naar je hand zetten van situaties, je reinigt de situatie juist van negatieve invloeden, zodat het weer volgens eerlijkheid en zuiverheid verloopt.

Stel je stuurt Reiki naar een loterij waar je aan meedoet, dan kan dit de kans dat je wint vergroten, maar enkel als er deelnemers zijn die zwarte magie inzetten om te winnen. Je schakelt dat valsspelen dan uit en de loterij verloopt weer zoals het hoort, eerlijk. Je kans om te winnen is dan even groot als die van iedere deelnemer.

Vermoed je dat er kwade krachten in het spel zijn, omdat je wel erg veel ongeluk hebt of een bepaalde situatie wel erg slecht lijkt te verlopen? Of die ruzie tussen twee familieleden wel erg beïnvloed lijkt door duistere krachten, maar ze echt geen toestemming gaan geven voor Reiki naar hun persoonlijk? Dan kan je dus vrijelijk Reiki sturen naar de situatie en zien wat er gebeurt.

Met Reiki beïnvloed je situaties niet zoals jij denkt dat ze zouden moeten verlopen, het kan dus best zijn dat je alsnog aan het kortste eind trekt, maar het is dan wel volgens eerlijkheid en zuiverheid verlopen. Helaas kan je niet altijd gelijk krijgen in het leven.

Reiki sturen zonder dat het mag, dat lukt trouwens niet. In mijn onervarenheid heb ik het weleens gedaan jaren geleden. Vergeten toestemming te vragen ‘oeps.’ Het is dan best wel bijzonder om te horen dat het linea recta terugkomt met de mededeling ‘Er is geen toestemming hiervoor gegeven.’

Je moet je voorstellen dat je dit doorkrijgt, terwijl je het écht totaal vergeten was. Mooie momenten die aantonen dat het geen fantasie is.

liefs dina
info@mediumdina.nl