Deze reading komt spontaan tot stand, wanneer ik een buurvrouw aan de telefoon heb die praat over haar overleden oma en opa. Gelijk krijg ik kippenvel. Het teken dat één van hun contact met mij zoekt. Ik geef dit aan en kom tot de ontdekking dat het om haar oma gaat. Zij herkent dit en vertelt dat haar oma nare ervaringen heeft gehad in het leven en vindt het niet vreemd dat haar oma hier nog niet haar rust in gevonden heeft.

Ik vraag mijn buurvrouw of ze het aandurft om te proberen haar oma te voelen. Ze zegt dat ze dit prima durft en ik zeg haar dat ze niet bang hoeft te zijn, dat ik de entiteit altijd weer kan laten weghalen, wanneer het haar teveel wordt. Ook op afstand.

Dus telefonisch begeleid ik haar erbij om haar oma naar zich toe te halen. Ze gaf in eerste instantie aan het helemaal niet eng te vinden, maar toen ze haar oma eenmaal voelde, schrok ze toch wel eventjes. Ze gaf aan dat ze het ineens erg koud kreeg en een golvende beweging voelde over haar rug.

Ik leg haar uit, dat de kou komt, omdat haar oma nog negatieve energieën vasthoudt en dat ik haar daarbij ga helpen en heb ervoor gezorgd dat de entiteit gelijk weer op afstand kwam van haar. We hebben gelijk een afspraak gemaakt en ik vroeg de oma of dat ze nog wel zo lang kon wachten, maar die gaf aan dat dit een probleem was, omdat ze erg angstig was. Daarop heb ik haar eerst laten reinigen en toen voelde ze zich al gelijk een stuk beter en kon ze wel wachten.

Voordat ik naar de reading toe ging, kreeg ik de informatie door dat ik de oma niet in mij mocht laten komen bij het helpen om de emoties los te laten. Dat was dus echt een specifieke boodschap van mijn gids.

Toen ik bij de buurvrouw aankwam, ging ik in de achterkamer zitten en al snel kwam haar oma door. Ik kon haar nog slecht zien, door de emoties die ze vasthield. Ze had veel verdriet. Ik vertelde aan mijn buurvrouw dat het wel iets langer zou gaan duren, omdat ik haar oma niet in mij mocht laten komen, maar dus alleen haar handen vast kon houden. Toen gaf ze gelijk aan, dat haar oma dit ook niet gewild zou hebben. De specifieke boodschap van mijn gids, viel dus direct op zijn plaats.

Het bleek dat haar oma niet alleen zat met vergeving voor de mensen die haar iets hadden aangedaan, maar voornamelijk voor de mensen die haar dochter iets aangedaan hadden. Er zouden mensen zijn geweest die haar dochter veel verdriet hadden gedaan en dat kon ze helemaal niet loslaten. Hier had mijn buurvrouw niets over gezegd, maar die herkende dat gelijk en beaamde dit.

Daarna zag ik nog een man in de hoek staan. Die keek rustig toe. Dat bleek haar opa te zijn, maar niet de man van de vrouw die er was. Ik kon het uiterlijk van de man beschrijven en daar werd hij aan herkend.

Toen kwam ik nog een man tegen, die zat vast met boosheid. Hij leek hierdoor heel erg groot. We konden niet goed plaatsen wie hij was, maar ik heb hem ook kunnen helpen.

Toen deden we nog een bakkie koffie in de woonkamer en vroeg ze mij of ik haar oma aan kon wijzen op de familiefoto’s die daar aan de muur hingen. Ze woont een blok achter mij en ik heb haar familie nog nooit gezien, zo goed kende ik haar dus absoluut niet dat ik dat geweten kon hebben hoe haar moeder en of haar oma eruit zien.

Op de tweede foto die ik bekijk zie ik een vrouw die sprekend op de vrouw lijkt die ik zojuist in de achterkamer had geholpen. Alleen heel wat jaartjes jonger natuurlijk, want het ging om haar oma en deze vrouw was leek hooguit 40 jaar, maar ze laten zich heel vaak jonger zien. Dus ik geef aan dat die vrouw heel erg op die dame lijkt, maar natuurlijk wel ouder is. Ze geeft aan dat het haar moeder is, de dochter van haar oma en dat die twee inderdaad sprekend op elkaar lijken.

Dat vond ze erg bijzonder om mee te maken dat ik die er gelijk uitpikte. Ik zocht verder naar de foto van haar oma en vond die wel, omdat het een veel oudere uitvoering was van de dame op de eerdere foto, maar ik zei al tegen haar, zo laat ze zich niet zien hoor. Ze laat zich echt meer zien als je moeder. Wel iets anders qua uiterlijk, maar het verschilt niet veel.