Bij energetische zware aanvallen, kan de band met de gids verbroken raken. Check dus bij elke reiniging of de gids nog op zijn plek staat.

Blijft er iemand terugkomen na reiniging en kan je echt geen besmetting meer ontdekken? Dan ligt het waarschijnlijk aan de band met de gids die verbroken is.

Het gebeurt niet vaak, enkel bij mensen die zeer zwaar onder vuur gelegen hebben, maar het kan wel gebeuren en zonder de gids is de mens een makkelijk slachtoffer voor duistere krachten. En zullen ze dus terug blijven komen voor hulp en denk jij dat ze mentaal iets mankeren, terwijl dit niet zo is.

Zelf heb ik dit geleerd in het begin van mijn leerproces, maar gaandeweg was ik het ook weer een beetje vergeten (schaam). Het gebeurt namelijk maar zelden.

Het universum trok me weer aan mijn vestje en daarom deel ik dit nu ook met jou.

Er was een dame die terugkwam voor hulp en ik kon geen besmetting meer traceren. Ik kreeg het sterke gevoel om telefonisch contact met haar op te nemen om dit uit te pluizen.

Tijdens het gesprek wist ik het zelf even niet meer en besloot advies te vragen aan haar gids. En deze bleek vertrokken!

De dame in kwestie liep met erge angst, door alles wat ze meemaakte met de negatieve krachten en ik wist niet hoe ik haar dit moest gaan vertellen. Dus ik was even stil, maar ik moet ook eerlijk zijn! Dus heb ik het haar toch verteld en wat ze toen zei….”JA DAT WIST IK”

“Uhh? dat wist je?” vroeg ik verbaasd

“Ja, ik had altijd contact met mijn gids en ineens hoorde ik hem niet meer, dus ik dacht dit al.” zei ze.

Ja weer bewijs dus dat het echt plaats vindt.

Nog geen week later tref ik iemand in mijn mailbox die al diverse lichtwerkers heeft gezien, al diverse reinigingen heeft gehad. Er al financieel op leegloopt en nog steeds klachten heeft. Ze werd beschuldigd van het hebben van psychoses.

Ik word dan wel een beetje voorzichtig, omdat er soms inderdaad mensen met psychoses aankloppen en ik wil niet iemand financieel leegzuigen die andere hulp nodig heeft dan ik kan bieden.

Ze zei me dat ze nog steeds last had van duistere krachten, maar de andere lichtwerkers zeiden dat ze echt schoon was. En ze het zeker wist, dat ze niet psychotisch is.

Nu ja, ook bij iemand met mentale klachten kan het geven van Reiki zeker helpen om ze op het juiste pad te brengen van de juiste hulp, wat meer rust in het brein etcetera.

Ik besloot eerst te checken voor ik haar zou laten betalen voor niks. Ik vond inderdaad geen besmettingen, maar wel de gids die niet op zijn plek stond! Toeval? Zo snel na de vorige? Nee, de vorige was een boodschapper voor deze dame. Zodat het nu goed zou gaan en ze hulp zou krijgen. Anders had ik waarschijnlijk gezegd dat ik ook niks kon vinden en het daarmee af was.

Ik besloot dus de reiniging aan te gaan, en de gids terug te plaatsen en Reiki te geven.

Echter toen ik contact zocht met de gids, bleek er veel meer aan de hand te zijn. Het werd een heel intensieve reiniging waar ik veel werk aan had en de allerhoogste krachten op in heb moeten zetten om te helpen.

De dame merkte meteen verschil. Had eindelijk weer een goede nachtrust.

Het contact met de gids van je cliënt is sowieso een aanrader! Deze weet vaak veel meer van wat er speelt bij je cliënt. Denk je dat jouw gidsen alles weten? Dan snap je het concept nog niet van de wereld achter onze wereld.

We zijn allemaal licht. Elk licht ziet alles van een andere ‘lichtval’ en dus ‘gekleurd.’ Als je van een andere invalshoek kijkt, zie je andere dingen. Verschillende lichtwezens hebben dus verschillende informatie en het kan dus van levensbelang zijn om de gids van je cliënt te vragen of alles okay is. Pas bij een overduidelijke en enthousiaste ‘ja’ ben je klaar! Ze moeten dansen en springen van vreugde dat je voorbij bent gekomen. Dan weet je dat je met een gerust hart de reiniging af kunt sluiten.

Fantastisch ook om die vreugde te mogen voelen, weer een boost voor je zelfvertrouwen en energie.

liefs dina