Religie en lichtwerk.
Vanuit veel religies bestaat angst voor het werk wat ik hier doe. Dit omdat er in veel religies voor gewaarschuwd wordt.
Zelf heb ik een hervormd christelijke opvoeding genoten. Ik respecteer alle religies. Ik ben zelf gelovig, maar ik respecteer ook andersgelovigen en niet gelovigen. Ik ga niemand bekeren. Alleen in contact brengen met overledenen en helend/reinigend werk uitvoeren. Mijn werk is te belangrijk om te proberen om mensen een andere geloofsovertuiging aan te laten nemen. Ik stel me dus zoveel mogelijk religieneutraal op in de contacten. Mocht iets ter sprake komen, dan praat ik wel uit mijn eigen geloof en beleving. Het is aan jou wat je daarmee doet.

Iedereen vanuit elke religie is welkom voor een reading en ik kan je verzekeren dat dit volledig veilig is.
Dit heb ik zelf meerdere malen gevraagd aan zowel de pendel als aan mijn gidsen. De antwoorden waren steeds eenduidig en positief. Daar is mij verzekerd dat wat ik doe veilig is. Dat ik dit werk mag doen, zoals de brandweer, artsen etc. hun levensreddende werk mogen uitoefenen. Zoals een psychologe haar reinigende en helende werk uit mag oefenen.

Het gevaar zit er zeker in dat, als je niet weet waar je mee bezig bent je in aanraking kunt komen met verkeerde entiteiten en juist besmet kunt raken. Ook zijn er veel oplichters actief en mensen die zich met zwarte magie bezig houden. Daar wordt voor gewaarschuwd vanuit religies.

Mag ik geen reading bij jou doen dan vertelt de pendel mij dit. Ik vraag altijd van tevoren toestemming om een reading te mogen doen. Mag het niet, dan zal ik ze niet doen.