Hoe gaat een reading in zijn werk? Een persoonlijke reading kan telefonisch. Als je echter last hebt van aanwezige entiteiten kom ik het liefste naar de locatie waar de entiteiten vaak aanwezig zijn. Mail naar: info@mediumdina.nl om een reading aan te vragen.

Entiteiten zoeken een plek op die ‘vertrouwd’ voor ze is. Tussen aanhalingstekens, want ze zoeken juist ook plaatsen op die ze aan hun trauma herinneren. Maar ook dat is ‘vertrouwd’. Niet voor niets zoeken levenden ook steeds situaties op die ze herkennen, ook al zijn ze nog zo ongezond voor ze. Dat doen ze, omdat het ‘vertrouwd’ voelt. Dat is hetgeen dat ze kennen.

Roep ik ze op in mijn huis, in mijn omgeving, dan merk ik dat het contact steeds wegvalt, ze verdwijnen steeds weer.

Entiteiten vind je niet alleen op de plek waar ze gestorven zijn, of in hun vroegere woonomgeving, maar bij iedereen waar ze een band mee hadden. Lees dit goed, waar ZIJ een band mee hadden. Het kan dus heel goed zijn, dat JIJ helemaal niet zo’n goede band met hún had, maar die band er andersom wel degelijk wel was. Daar komen soms verrassende contacten uit naar voren. Entiteiten die je niet verwacht had in je nabije omgeving aan te treffen.

Readings geven kan dus niet zomaar op afstand, zoals het reinigen kan.

De readings die ik geef, zijn vaak erg emotioneel. Daar wil ik je voor waarschuwen. Ik ben direct en draai niet om de hete brij heen. Als er issues zijn die besproken moeten worden dan benoem ik ze en dat doe ik, zoals het komt. Ik veroordeel daarbij niemand. Ik ben heel veel gewend en ik heb een heel groot empathisch vermogen. Jouw emoties en gevoelens en gedachtes kunnen ook open komen te staan om door mij ‘gelezen’ te worden en dan zal je mij daar ook op in zien spelen. Stel je je daarvoor open, dan kan ik je goede tips geven en je goed begeleiden in je gevoelsleven op dat moment. Daar hebben mensen vaak baat bij.

Dit gebeurt allemaal in het kader van het helende werk dat ik verricht. Het helende werk voor de overledene, maar ook voor de nabestaanden. Ik haal de onderste steen boven. Alle informatie wordt vertrouwelijk behandeld en er wordt niets gepubliceerd zonder jouw toestemming en eventueel wordt het gefingeerd. Dat mag je zelf beslissen.