Als je goed kijkt zie je dat wetenschap en spiritualiteit steeds meer raakvlakken vinden met elkaar. Of eigenlijk ontdekt wetenschap steeds meer wat spiritualisten allang wisten. Dat betekent dat de verlossing dichtbij is.

Ik krijg opvallend veel verzoeken voor het reinigen van zwarte magie. Jammer wel, want ik vind het doen van readings a la Derek Ogilvie echt vele malen leuker. Maar ik begrijp ook wel waarom dit op mijn pad komt.

Sommige mensen zijn erg angstig voor de uitwerking van zwarte magie en daarom heb ik besloten dit blog te schrijven. Angst is namelijk een uiting van ongeloof. Ongeloof in jezelf, ongeloof in je kracht, ongeloof in de bron. Geloof in duistere krachten die sterker zijn dan jij, maar dat is juist ongeloof.

Het enige wat Evil kán in dit leven is jou angst bezorgen en daarmee ongeloof. En daar wringt nu net de schoen waarin wetenschap ook weer aansluit op mijn verhaal.

Door angst, ongeloof, treedt het Nocebo effect op. Het nocebo effect is het omgekeerde van het placebo effect. De best ontwikkelde medicijnen werken niet bij mensen die niet geloven in het medicijn. Geloof is erg belangrijk voor je genezing en kan zelfs wonderen verrichten.

Wetenschap vindt dat heel erg gek, maar wij natuurlijk niet, toch?

Wij wéten waarom dat is. Tenminste, als je mijn website en boeken goed gelezen hebt, dan weet je dat.

Om uit niets, iets te maken, of eigenlijk alles, is illusie nodig. Illusie heeft geloof nodig. Ongeloof is desillusie. En ook dat is belangrijk, want met illusie alleen maak je geen realiteit. Je hebt illusie en desillusie nodig om realiteit te maken en dat willen we graag. We willen graag écht leven. De desillusie stelt de illusie op de proef en zo houd je het levensvatbare over, de realiteit. Hetgeen krachtig genoeg is.

Ongeloof helpt geloof om zeep, maar het meest krachtige geloof zal blijven bestaan en dát is dus het levensvatbare geloof welke zich zal gaan openbaren aan ons, want op die manier wordt het realiteit en dus werkelijkheid. Op die manier zal Vader zijn koninkrijk tot ons komen. De nieuwe aarde, dus niet deze tijdelijke aarde.

Bang zijn voor zwarte magie, is eigenlijk ongeloof in jouw bron. Je hebt niks om bang voor te zijn. Alles in het leven is vóór jou, niet ooit tegen jou. Zwarte magie confronteert je met een zwakke plek in je ziel waaraan gewerkt moet worden. Misschien wel meerdere tegelijk. Dit kan je door een hel drijven van nare gebeurtenissen en emoties, en ik kan je daarbij helpen. Ik kan de magie wegnemen, jouw opperziel vindt het genoeg geweest en stuurt je op mijn pad. Je vindt mijn website en ‘voelt’ dáár moet ik zijn. Waarom voel je dat? Dat is geloof. Je hebt geloof gevonden in healing. En dan kan ik je ook helpen. Het is eigenlijk vrij eenvoudig. Meestal is een reiniging dan genoeg. Maar soms komen mensen terug en dan weet ik ‘okay, dit is een signaal dat er iets meer aan de hand is.’ En dan komt er alsnog een reading om de hoek kijken. Ik moet dan gaan zoeken met jou, wat er gaande is waarom je (weer) onder invloed staat van zwarte magie. Je opperziel heeft er een doel mee en die nog niet bereikt en zoekt hulp.

Oftewel je kunt er gewoon op VERTROUWEN. En waar vertrouwen is, is geen angst. En waar geen angst is, maar vertrouwen kan (zelf)LIEFDE groeien.

Ik schrijf dit blog om dat geloof op te krikken. Je ziel is namelijk VEILIG. Weet je al als je mijn site gelezen hebt, maar ik zeg het nog eens. Je ziel is veilig in de bron. In de handen van onze lieve Vader, het witte licht.

Je bent dus ALTIJD VEILIG. ALTIJD. Wat je ook gebeurt. Alles wat gebeurt is enkel maar een ervaring die je opperziel op wilt doen, om van te leren en om te sterken op bepaalde punten.

Dat is namelijk het volgende belangrijke punt. De vrije wil. Je opperziel WIL deze besmetting ontvangen met een reden. Het is dus niet een ongelukje dat je besmet bent geraakt. Het is geen ongelukje dat je contact zocht met een bepaald persoon die dit jou aangedaan heeft.

Neemt niet weg dat het uitspreken van zwarte magie in het universum gezien wordt als een criminele daad. En er ook gevolgen aan zullen zitten voor diegene, maar dat is weer het leerproces van diegene.

Verschillende leerprocessen ontmoeten elkaar in het leven. Zo ook die van dader en slachtoffer. Daarom is het zo belangrijk om uit de slachtofferrol te komen. Als je blijft hangen in de slachtofferrol, dan manifesteer je je eigen slachtofferschap. Een slachtoffer heeft namelijk een dader nodig. Zo simpel ziet het universum dat.

Zo eenvoudig werken de trillingen. Ze zijn vrij eenvoudig te bewerken, als je weet hoe. Zoals alles in het leven eenvoudig is als je weet hoe.

Het begint allemaal met geloof, hoop en liefde. Als je dat ergens laat vallen ga je onderuit. Evil doet er alles aan om jou onderuit te trekken daarin. Je geloof, hoop en liefde worden continu op de proef gesteld in dit leven.

Ons leven is net een kermisattractie. Een achtbaan, of een spookhuis. Het zijn allemaal ervaringen die de meest nare emoties bij je op kunnen wekken. Op die manier kan je leven ongelofelijk zwaar zijn. Maar het zijn ‘maar’ emoties. Het zijn ‘maar’ gevoelens, het is ‘slechts’ een beleving, een bewustzijnservaring.

Een ervaring die je hier op doet, terwijl je ziel gewoon veilig is in de bron. Als je begrijpt hoe sterk die bron is, dan lach je om zwarte magie. En als je erom lacht, kan het je niet eens raken.

Dat betekent niet, dat het niet echt is, want dat is het wel. Zwarte magie kan heel nare ervaringen op je pad brengen, waar je liever vanaf wilt. En dat kan ook.

Je moet het wel echt willen en je moet ook geloven dat het kan. Of nee, overtuigd zijn dat het kan. Anders blokkeer je je eigen genezing. Dan treedt het Nocebo effect op.

Werk ik dan toch met het placebo effect zal je denken? Nou nee, en ja. Want eigenlijk werkt alle genezing met het placebo effect. Ook in de medische wereld. Als dat namelijk niet zo was, dan waren dokters nooit verbaasd dat iemand die opgegeven was genas.

Het placebo effect is bewezen door wetenschap! Het werkt echt! Mensen kunnen echt genezen van ziektes met een suikerpilletje als ze geloven dat het pilletje hun aandoening geneest. Uhm betekent dit dan dat ik niks doe? Nee, ik doe wel degelijk wat, en ik roep wel degelijk krachten aan om je te helpen. Dat heb ik ook goed getest door het eens niet te doen, maar dan was diegene inderdaad niet geholpen. Dat heeft mijn geloof gesterkt. Mijn geloof is zo sterk, dat ik jou daarmee kan helpen. Anders kon je net zo goed aan de muur vragen om een reiniging te doen. Dat werkt dan weer niet.

Maar dat geloven, daar zit hem nu wel net de kneep. In hoeverre geloof je ergens in en niet? Dat kan je namelijk niet veinzen, niet faken. Met geloof kan je wonderen verrichten. Maar met ongeloof kan je ook veel ellende veroorzaken. Wat wil jij? De wonderen of de ellende? En eerlijk zijn naar jezelf! Houd je genoeg van jezelf voor de wonderen?
Angst is een emotie die uiting geeft aan je ongeloof. Een breuk in je zelfliefde en zelfvertrouwen. De bron is namelijk ‘ik’ en dat is dus ‘jij.’

Betekent dit dat je zwarte magie zelf op kan heffen als je het maar sterk genoeg gelooft? In principe wel. De vraag is alleen of dat je lukt in je eentje. Je hebt soms hulp nodig. Ik streef wel altijd naar kortdurende hulp. Ik zet je weer op je eigen benen. Ik geef je aanknopingspunten waarmee jij het weer zelf kan en je zelfvertrouwen en zelfliefde heelt. Soms is dat een krachtsymbool die je aan kan schaffen, waarvan ik doorkrijg dat die belangrijk voor je is, soms is dat een andere aardse bron van hulp zoals hypnose, familieopstellingen, plantenmedicijnen. Ik krijg van jouw ziel door, wat voor jou belangrijk is voor jouw verdere leerproces. Je doet het dus, ook bij mij, gewoon ZELF. Dat is het mooie. Het is JOUW onderbewustzijn en opperbewustzijn waar ik contact mee maak en de informatie doorgeef aan jouw bewustzijn.

Door mijn heldervoelendheid kan ik aanvoelen wat er in je omgaat, waar het scheef zit in je energiebalans en juist omdat ik je NIET ken, ben ik daar objectief in. Ik zeg dingen tegen je, die ik niet kan weten, omdat ik jou niet ken en omdat ik ze niet ergens opzoek.

Ik heb niet eens je naam nodig om je te helpen. Als je zeker wilt zijn dat ik niks opzoek, ik heb je echte naam niet eens nodig. Ik heb ook geen foto nodig. Zodra jij contact met mij legt, weet ik op welke frequentie jij leeft en haal ik de benodigde informatie uit die frequentie. Meer informatie dan jij kwijt wilt KAN ik niet krijgen. Je vrije wil is namelijk doorslaggevend in dit verhaal. Je hele leven is gebaseerd op jouw vrije wil. Daar heb ik ook eerder over geschreven. Dat even, voor het geval je bang ging zijn dat ik informatie van je kan ‘stelen.’ Weer die angst.

Op het moment dat ik jou meeneem in de informatie die ik doorkrijg via mijn heldervoelendheid, ga je zien dat het klopt, daardoor ga je vertrouwen op mij en daardoor geloof je en stap je uit je angst en onzekerheid en kan ik je helpen.

Ik kan je helpen door heel goed naar je ziel te luisteren, dat stukje waar jij besloot niet naar te luisteren, omdat het ongemakkelijk was, maar ik confronteer je ermee. Je moet nu wel. Je opperziel koos deze weg om die reden. Omdat het even die confrontatie nodig had om verder te kunnen.

Nu wordt het jouw bewustzijn ook duidelijk dat het zich niet meer moet verstoppen voor die emotie, en dat die emotie de basis is van de ellende en dan ben je er ook zo vanaf. Je voelt je lichter, vrijer, gelukkiger en denkt ‘waarom heb ik dit eigenlijk zo lang tegengehouden?’ Nou, omdat je er nog niet klaar mee was, maar nu is het tijd. En het is altijd precies op tijd.

Dat is het mooie, ‘je doet het altijd goed.’ Fouten maken bestaat helemaal niet. Je kan het niet fout doen, dat is het mooie. Je doet het altijd goed. De dingen die jij als fout ziet, zijn een onderdeel van je leerproces. Zonder die ‘fout’ kon jij niet leren wat je geleerd hebt.

Als je dit gaat inzien zie je hoe stom we eigenlijk bezig zijn soms met zijn allen. Maar ook dat is onze leerschool. Alles wat je hoeft te doen is geloof, hoop en liefde vast te houden. Wat er ook gebeurt, want Evil trekt en zuigt, om dat uit je te krijgen.

En dat is het enige wat Evil werkelijk kan. Verder kan het niets, want het is niets. Niets is vacuüm en daarom zuigt het. Daarom is geloven in Evil dus ongeloof. Ben je nu bang om van de aardbodem afgezogen te worden? Dan heb je het nog steeds niet begrepen.

Geloof, hoop en liefde zijn drijvende krachten. Drijvende opstijgende krachten. Ze zullen ALTIJD het vacuüm ontstijgen. Er is werkelijk NIKS om bang voor te zijn, zolang je geloof, hoop en liefde vasthoudt. Dat is die luchtballon die blijft stijgen. Houdt hem vast en laat niet los.

Dus stop met jezelf te kastijden. Stop met je eigen ondergang te bewerkstelligen.

liefs dina

info@mediumdina.nl