medium

Demonen

Het klinkt erg eng. Daarom ontwijk ik de term demonen ook het liefste. Liever praat ik over negatieve energieën, maar het is normaal dat je negatieve energieën bij je draagt. Die hebben we allemaal. Dus ook dit dekt de lading niet echt.

Sterker nog, zonder negatieve energieën bestond je niet eens. Ze zijn dus heel erg essentieel, heel belangrijk voor ons om te bestaan. Leven doet altijd een beetje pijn. Die pijn geeft je het besef dat je leeft. Waarom knijpen we in onze arm als we iets niet geloven? Kijken of we niet dromen? Precies, al dit soort dingen zijn geen toevalligheden. We weten dus dondersgoed dat leven een beetje pijn doet.

Het is een pijn die we aan kunnen. Daarom is het ook niet erg. Sta er maar eens goed bij stil en haal diep adem en voel wat je voelt, wanneer je longen opblazen en weer intrekken. Het is wel degelijk een hele lichte vorm van pijn. Het ergert je niet, het is niet heel vervelend, je kan er heel goed tegen.

Echter is er een mate van pijn die we kunnen verdragen en die we niet meer kunnen verdragen tot zelfs een pijn die dodelijk kan zijn. Dit is precies zo met de negatieve energieën die we in ons dragen.

Er is een mate van negatieve energieën die normaal zijn en die we nodig hebben, maar er is ook een mate van negatieve energieën die niet prettig meer is en waar we aan onderdoor kunnen gaan en zelfs is er een mate van negatieve energieën waar we aan dood kunnen gaan. Denk maar aan de zelfmoorden die gepleegd worden. Die worden niet zomaar gepleegd.

Negatieve energieën kun je zelf aanmaken, maar ze kunnen ook van buitenaf komen. Wanneer ze van buitenaf komen, zijn ze eigenlijk niet van jou maar van iemand anders. Dit noemen we demonen.

Er zijn verschillende soorten demonen. Die eigenlijk niet eens allemaal dezelfde naam zouden moeten hebben, maar laten we het verhaal eenvoudig houden.

En dan wordt het eng en griezelig, want demonen dat zijn onzichtbare wezentjes die invloed kunnen hebben op je leven. Een negatieve invloed.

Dat is wel waar, maar dat hebben bacteriën en virussen ook. Die kan je ook niet zien en ze leven ook. Dit zijn ook onzichtbare wezentjes die vaak vrij onschuldig zijn, maar soms ook gevaarlijk kunnen zijn. Toch maken bacteriën en virussen je ook weer sterker, als je ervan geneest. Met demonen is het niet anders.

Waarom ben je niet zo bang voor die wezentjes? Precies, omdat ze gewoon geworden zijn in je leven. Tenzij je smetvrees hebt, ben je niet zo heel erg bang om een bacterie of virusje op te lopen en waarom niet? Je weet dat je een goed werkend afweersysteem hebt om je te beschermen ertegen. Het kan zijn dat je er ziek van wordt, maar dan wordt je ook weer beter en het maakt je sterker. Alles wat je niet doodmaakt, maakt je sterker. En als je niet vanzelf beter wordt dan ga je naar de dokter. Aan een virusinfectie kun je ook doodgaan, maar daar is bijna niemand bang voor.

Precies werkt het zo met demonen. Je hebt een eigen afweersysteem tegen demonen. Dat is je aura. Dat is in principe voldoende om jou te beschermen tegen demonen. Maar die demonen willen wel graag in je aura komen en daar hebben ze trucjes voor, net zoals virussen en bacteriën dat hebben.

Daarvoor moeten er eerst gaten in je aura komen. Zodra jij een ‘gat’ in je aura hebt, ben je vatbaarder voor demonen.

Hoe komen die gaten er nu? Die gaten komen er voornamelijk door zaken die binnen in jouzelf niet lekker zitten. Je loopt bijvoorbeeld met onverwerkte boosheid, of verdriet. Of je bent heel erg bang ergens voor. Ook kan het zijn dat je mishandeld bent of wordt. Dit kan je een trauma bezorgen. Op deze manier is je aura van buitenaf kapot gemaakt door iemand anders. Veelal onbewust doen deze mensen dat expres.
Mensen die met zwarte magie werken, doen dit vaak bewust expres. Die weten dat, wanneer jij een gat in je aura krijgt, hun zwarte magie meer kans van slagen heeft als dat je die gaten niet hebt.

Maar onbewust weet eigenlijk elk wezen hoe dit werkt en vaak zijn die mensen die jou beschadigen, zelf ook al besmet met dergelijke demonen. Het zijn dan ook de demonen die heel goed weten hoe ze jouw aura kapot moeten maken en wie daar gevoelig voor is en wie niet. Zo zoekt zo iemand zijn ‘slachtoffer’ uit.

Dit zijn best bekende verhalen, we weten dat dit zo werkt, maar we hebben het nog niet eerder vanuit het oogpunt van de demoon bekeken. Demonen, vaak wordt er lacherig om gedaan, mythische wezentjes, onzin. Bedoeld om angst aan te jagen door mensen die je geld afhandig willen maken.

Nou en daarom is dit verhaal, omdat ik wil dat je niet meer zo bang van demonen bent als dat je altijd bent geweest. Doen of ze niet bestaan ga ik ook niet doen, want ik geloofde er eerst ook niet in, maar ik ben ze tegen gekomen. Ze bestaan, dus moet ik daar ook eerlijk over zijn.

Ook ik merk die angst voor dat onbekende op in de wereld om me heen en dat is ook vrij logisch. Iets wat onbekend is, is ook griezelig. De vergelijking naar bacteriën en virussen maak ik dan ook bewust. Die vergelijking is heel reëel. Ze zijn dan nog niet ontdekt zoals bacteriën en virussen door de wetenschap wel zijn ontdekt, maar dat komt omdat deze ziekmakende wezentjes niet uit atomen bestaan. Ze bestaan alleen maar energetisch.

Puur omdat de wetenschap nog geen middelen heeft gevonden om het energetische leven te meten, lukt het ze ook nog niet om het bestaan van deze ‘mythische’ wezentjes te bewijzen. En toch bestaan ze. Mensen die ermee te maken kregen weten dat heel erg zeker. Zij hebben hun bewijs al geleverd gekregen. Daarom wil ik het ook uit de taboesfeer halen.

Het is niet zo dat je altijd een lichtwerker nodig hebt om je te ontdoen van deze wezentjes. In principe kan je het zelf ook prima, maar dat gaat niet altijd. Net zoals je soms een antibiotica-kuur nodig hebt om je weer van een vervelende infectie te ontdoen, heb je soms ook een reiniging nodig om verder te kunnen.

De aura-beschermingen die je kunt krijgen zijn bedoeld voor je aura om te herstellen, anders kun je zo weer besmet raken. Daarna is het weer de bedoeling dat je het zelf gaat doen en dat kun je dus ook. Wanneer je echter problemen hebt met zaken zoals, aarden, emoties uiten, traumaverwerking en/of je zit zelfs nog in een situatie waarin je mishandeld wordt of iets in die richting, dan kan een reiniging ook dweilen met de kraan open zijn en tóch kan het ook zin hebben om die situaties te doorbreken door wel te gaan reinigen, maar als je daarna niks doet met de veranderingen die je geboden worden dan val je zo weer terug in het oude patroon en dan ben je ook weer zo terug besmet.

De tegenhanger van demonen zijn engelen. De tegenhanger van engelen zijn demonen. Geloven in het een en niet in het ander, is dus eigenlijk apart. We weten dat alles in het leven een tegenhanger heeft, waar plus is, is vanzelf ook min. Engelen zijn plus en demonen zijn min.

Engelen jagen de hele dag op demonen, dat is hun werk. Wanneer je dus geluk hebt, komen ze al vanzelf voorbij om je te helpen.

Je kunt ze ook zelf vragen om je te helpen. Het is wel zo dat lichtwerkers er ook niet voor niets zijn en een soort voorrangsregeling hebben gekregen. Dit is, omdat zij ook kunnen communiceren met de engelen en boodschappen door kunnen geven. Sommige mensen vinden dat arrogant klinken, maar zie het als de hiërarchie die er op aarde is. Een huisarts heeft ook een voorrangsregeling bij het ziekenhuis gekregen.

Als de huisarts naar het ziekenhuis belt, krijgt hij meer voor elkaar als dat jij als patiënt naar het ziekenhuis belt. Echter verkeer je in levensgevaar dan rukt dat ziekenhuis zeker met groot geschut uit om je te komen helpen, wanneer je ze belt.
Dat bellen kun je vergelijken met bidden. Als je bidt, maak je contact met de energetische hiërarchie achter dit concrete leven. Dat is ons telefoonlijntje. Je vouwt je handen uit respect, maar ook uit een teken zodat het duidelijk is dat jij echt dát contact zoekt. Dus dat is wel belangrijk voor hun om te weten dat jij ook dat contact met hun zoekt en niet zomaar wat in de ruimte aan het denken was.

Zo kun je dus ook al heel veel zelf doen. Het is belangrijk om zoveel mogelijk jezelf te redden, maar het is ook geen schande wanneer je hulp zoekt bij een lichtwerker. Wij kunnen soms net even wat meer informatie voor je doorkrijgen dan dat je zelf kunt. Lichtwerkers zijn vaak al door het leven zwaar opgeleid en hebben hierdoor veel kennis en ervaring opgedaan. Daarnaast zijn ze door boven nog opgeleid en hebben ze geleerd hoe ze jou zo snel mogelijk en effectief mogelijk kunnen helpen.

Andere lichtwerkers hebben wel een aardse opleiding gehad, die zijn tegenwoordig ook steeds meer voorhanden, maar een lichtwerker die door boven is opgeleid weet minstens net zoveel als de lichtwerkers die een aardse opleiding hebben voltooid.

Bidden, engelen aanroepen, lichtwerkers om hulp vragen, het zijn allemaal tekens van geloof. En zodra je gelooft mag je geholpen worden. Het klinkt bijna te eenvoudig om waar te zijn, maar zo is het dus wel. Het maakt daarom ook niet uit welk geloof je aanhangt, geloven doe je namelijk met je hart. Geloof is zo ontzettend belangrijk, geloof is de bron van ons bestaan. Deze krachtige energie kan het leven maken en breken.

Daar zal ik nu niet verder over uitweiden, maar er is een logische verklaring voor, wáárom het leven is ontstaan door geloof en waarom het stand zal houden door geloof.

Uiteindelijk zal het bewezen worden. Tot we daar zijn, wees niet bang en vertrouw en houdt geloof in jezelf, de wereld om je heen en de energetische hiërarchie achter dit leven. Die ons begeleidt, bijstuurt en overuren werkt om dit tot een goed einde te brengen. Niet perfect, niet zonder leed, maar dat is niet omdat Vader dat zo wil, maar omdat het niet anders kán.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vorige

Info voor lichtwerkers en mensen die besmet zijn

Volgende

(op)lichtwerkers

  1. Hallo.

    Waar te beginnen. Ik heb als klein meisje ooit een deur dicht gegooid. Later kwam ik er achter en door de flashback wist ik wat ik gezien had.. een zwarte gedaante met rode ogen.. laaste jaren hoor merk en zie ik veel.. mijn partner lijkt ook een keer gegeten te zijn.. en heb ik e3n foto van iets waar ik de vinger er niet opgelucht krijg.. graag zou ik willen weten wat er in mijn huis leeft en waar bijna iedee nacht last van hebben.. liefs

  2. Maertens

    Hallo, hoe kan ik je bereiken want ik heb je hulp nodig alstublieft

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén