medium

Info voor lichtwerkers en mensen die besmet zijn

Af en toe krijg ik hulpvragen van andere lichtwerkers. Zij hebben veel last van aanvallen, omdat het duister niet zo blij is het met werk wat zij verzetten en zij proberen dus alles te doen om hun werk te ondermijnen.

Zelf heb ik het op de harde manier moeten leren en heb ik ook wekenlang zwaar onder vuur gelegen en zo geleerd hoe ik mijzelf moest reinigen, herstellen en beschermen tegen nieuwe aanvallen.

Dat was een heel belangrijk leerproces, want zo heb ik ook andere mensen kunnen helpen die onder vuur lagen van de duistere krachten.

Vooral lichtwerkers zijn dus slachtoffer van aanvallen en ze moeten zelfstandig werken en zelf leren hoe ze zichzelf en anderen moeten helpen.

Daarom ga ik eerst wat uitleggen over de ziel, de duistere krachten en hoe jouw aura je hiertegen beschermt.

Je bent een lichtwezen, dat betekent dat je ziel bestaat uit licht. Het is een lichtfrequentie en daarmee ben jij uniek.

Daar heb ik al eerder wat over verteld. Overal waar jouw lichtfrequentie opgewekt wordt, ontstaat jouw bewustzijn en niet die van een ander. Dit is dus echt wie ‘jij’ bent.

De duistere krachten zijn er om ons op de proef te stellen. Ze hebben een heel belangrijke taak. Ze maken onze ziel sterker. Net zoals die vervelende virussen en bacteriën ons sterker maken, mits we ze overleven natuurlijk!

Dus een goede bescherming is belangrijk. Een goede weerstand is belangrijk en als je weerstand eenmaal aangetast is ben je vatbaarder voor nare ziektes.

Precies zo ben jij ook vatbaarder voor negatieve energieën als jouw aura beschadigd is geraakt.

In principe beschermt jouw aura jou prima tegen al deze duistere krachten, net zoals jouw weerstand jou prima beschermt tegen nare ziektes, maar soms laat je weerstand het afweten en word je ziek. Zo kan ook je aura het af laten weten en beschadigd zijn geraakt. Dat kan door allerlei nare omstandigheden in je leven komen, die zal ik niet allemaal opnoemen, maar ik kan je er een aantal meegeven. Bijvoorbeeld als je zelf erg veel haat in je draagt, of als je iets traumatisch hebt meegemaakt, of als je ongezond leeft.

Dat zijn allemaal zaken die je aura kunnen beschadigen, net zoals ze je weerstand kunnen verlagen. Er komt dan een gat in je aura en duistere krachten kunnen naar binnen en zo raak je besmet met de negatieve krachten. Dat lijkt raar he? Dan heb je iets traumatisch meegemaakt en dan kan je ook nog besmet raken met negatieve energieën, maar vergeet niet diegene die jou het heeft aangedaan was ook al besmet! En diegene die besmet is, zet onbewust het werk door van de negatieve krachten. Daarom is vergeven ook zo belangrijk! Daarmee stop je de ketting van haat en stop je het werk van de duistere krachten.

Jouw mooie lichtgevende ziel, wordt een beetje donkerder op de plaats waar de duistere krachten zich nestelen en ze gaan daar invloed uitoefenen op jouw emoties en gedachtes. Je voelt je niet fijn meer, je denkt nare dingen, je bent soms niet meer jezelf en je maakt steeds makkelijker verkeerde keuzes in je leven. Daardoor raak je nog meer beschadigd, er komen meer gaten in je aura. Je verzwakt steeds meer en er komen steeds meer besmettingen bij. Daarom is het belangrijk om je aura schoon te houden!

Die donkere plekken waar die negatieve krachten zitten, kun je ook zien als ‘blauwe plekken’ op je ziel. Bij een reiniging worden die nare krachten weggestuurd. Alleen ben je dan nog niet genezen. Dan gaat je zelfhelend proces pas aan de gang, maar dan kan het dus zijn dat je alweer opnieuw belaagd wordt en dan weer heel snel met dezelfde ellende te maken hebt.

De gaten zitten nog in je aura en de plek waar de negatieve kracht is weggestuurd is ook nog niet gevuld met licht, dit is een lege plek en dat heeft tijd nodig om te herstellen. Daarom vraag ik altijd aan de engelen om ‘extra licht’ te sturen naar de mensen die ik behandel. Daarmee krijgt de persoon in kwestie even een extra energiestootje om te helpen bij de genezing. Dat versnelt het genezen. De ziel moet het wel zelf doen hoor! Maar met wat extra licht gaat het net even wat sneller.

Daarnaast vraag ik om een aura-bescherming. De aura-bescherming is niet zaligmakend. Het is geen harnas! Dat mag ook niet, want een harnas zou je ziel alleen maar zwakker maken! Net zoals je weerstand zwakker wordt in een isolatieruimte (quarantaine). De aura-bescherming legt een filmlaagje om je eigen aura heen, zodat de gaten bedekt zijn en je aura de kans krijgt om te herstellen. Deze filmlaag slijt langzaam en wordt dus steeds dunner, maar je eigen aura wordt steeds dikker in die tussentijd dus die kan het dan weer zelf aan. Dat is tenminste, als jij ook de kans genomen hebt om een aantal dingen te verbeteren in jezelf en in je leven.

Een aura-bescherming mag namelijk als tijdelijke hulp, maar dan moet je die kans wel aangrijpen en niet denken: “Dat is makkelijk, dan kan ik op de oude voet doorgaan. Dan laat ik die aura-bescherming wel het werk doen.” Dat is namelijk misbruik maken van de aura-bescherming en dat zien de engelen ook en dan zeggen zij de volgende keer: “Sorry, maar jij hebt je kans gehad.”

Het kan natuurlijk ook zijn dat je er zelf echt niets aan kan doen en dat zien de engelen ook. Ja ze zien alles, je kan niet tegen ze liegen. Dus wat zij beslissen is altijd rechtvaardig, ook al denken wij soms van niet, want ja wij willen weleens graag de dingen anders zien als dat ze zijn, omdat dit ons dan beter uitkomt.

Gelukkig gebeurd dat niet vaak. Ik heb het maar een enkele keer meegemaakt dat iemand geen aura-bescherming meer mocht krijgen en dat ik niets meer voor iemand mocht doen. Dat is dan niet om iemand te pesten hoor, sommige mensen doen het beter als ze op zichzelf aangewezen zijn, dan dat ze steeds hulp krijgen en op de oude voet doorgaan. Dat is hard, maar sommige mensen willen pas iets veranderen als ze echt heel diep in de problemen geraakt zijn en veranderen niets zolang ze nog hulp krijgen. Oh en er zijn soms ook mensen, die het allang zelf kunnen, maar denken dat ze mij nog nodig hebben. Dat creëert afhankelijkheid en dat is niet goed voor de ziel, dus die mensen vertel ik om in hun eigen kracht te staan en verder te gaan.

Dat is niet aan mij om te bepalen, maar de engelen weten heel goed waar ze mee bezig zijn. Veel beter als dat wij dat van hier uit kunnen beoordelen.

Alles wat ik doe is informatie doorgeven, over en weer, meer is het eigenlijk niet 😊

Het kan dus zijn dat je ondanks een aura-bescherming alsnog besmet raakt. Het duister is ook heel erg slim en heeft ook maniertjes om bepaalde beschermingen te omzeilen. Dan moeten we soms een sterkere bescherming inzetten. We willen altijd met zo min mogelijk middelen iemand helpen, omdat het voor de ziel heel belangrijk is om zoveel mogelijk zélf te doen, daar wordt de ziel namelijk het allersterkste van!

Daar krijgt de ziel ook het meeste zelfvertrouwen van! Dit is dus een heel belangrijk helend proces voor de ziel en die willen we niet verstoren. Dus er wordt alleen hulp gegeven die echt nodig is.

Soms kan het zijn dat iemand lang met een besmetting gelopen heeft en er psychische en/of fysieke schade is ontstaan. Dat heeft dan langer nodig om te helen, of gaat nooit meer helemaal over. Deze mensen blijven soms denken dat ze besmet zijn, maar dat is dan niet meer zo, ze ervaren alleen de nare gevolgen er nog van. Heel erg vervelend, maar er zijn ook grenzen waarin lichtwerkers en engelen kunnen en mogen helpen. De natuurwetten noemen ze die. Daar moeten zij zich ook aan houden en dat betekent dat lichtwerkers en engelen praktisch geen fysieke en psychische schade kunnen herstellen. Alleen een aanzet ertoe geven.

Dus soms lijkt het alsof er fysieke en psychische mankementen opgelost worden door de krachten die gestuurd worden, maar dat is niet zo, dat mag niet, maar het kan wel het gevólg zijn van de hulp die je krijgt en dan lijkt het zo, maar heeft jouw lichaam het echt zelf gedaan. Jouw zelfgenezend systeem heeft dan een boost gekregen en is aan de slag gegaan. Dat gebeurd dus niet altijd en als het niet gebeurd is daar niets aan te doen en is het altijd raadzaam om een dokter en of psycholoog te bezoeken. Sowieso adviseer ik mensen om altijd contact te blijven houden met de reguliere gezondheidszorg. Elke lichtwerker die iets anders adviseert, moet men mee oppassen! Laat je niet financieel leegtrekken.

Nou ik hoop dat het weer wat duidelijker geworden is 😊

 

 

 

 

Vorige

Intuïtie

Volgende

Demonen

 1. wolfs Anita

  Beste,
  graag had ik een energetische reiniging gehad,werk ook spiritueel maar krijg het zelf nog steeds niet weg,

  mag ik ook vragen wat het tarief is?
  lieve groetjes
  Anita

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema door Anders Norén