Hoe gaat een reiniging in zijn werk? De meeste reinigingen gaan prima op afstand. Dat klinkt natuurlijk raar, hoe kun je nu op afstand iets verwijderen bij iemand? Ja dat kan dus heel goed, omdat alles met elkaar in verbinding staat.

Op afstand kan ik Reiki sturen en ik kan mijn gidsen om informatie vragen en engelen vragen om je aura te reinigen en te herstellen.

Heel vaak voelen mensen daar ook daadwerkelijk iets van op het moment dat het plaatsvindt. Zonder dat ik ze het exacte tijdstip meedeel dat het zal gaan gebeuren.  Dat blijven bijzondere momenten om mee te maken. Dan weet je zéker dat er iets gebeurd is.

Helaas is niet iedereen even gevoelig of bewust genoeg van wat er in zijn/haar lichaam gebeurt en zijn er dus ook mensen die het niet op het moment zelf merken, maar wel later de effecten merken van de reiniging.

Na een reiniging voelen mensen zich vaak ‘lichter’ alsof er een zware ballast van hun schouders afgenomen is. Dat is eigenlijk ook zo. Dit ‘lichter’ voelen, dus alsof er minder gewicht aan je hangt, kan even onwennig zijn en vreemd voelen. Dit normaliseert weer binnen een ca. 14 dagen. Dan kan het lijken of het effect weg is, maar dat is niet zo, je raakt dan gewend aan het gevoel.

Wat een enkele keer gebeurt, is dat mensen zich wat uit hun ‘evenwicht’ gebracht voelen en dat kan ook kloppen. Wanneer jij namelijk lange tijd met die negatieve krachten hebt rondgelopen (die niet bij jou horen), heeft jouw ziel vanzelf een nieuw soort balans aangemaakt. Die balans is alleen scheef!  Op het moment dat wij die zo plotseling weer herstellen, moet jouw ziel zich daar ook weer opnieuw op aan gaan passen en dan kan dit het gevoel geven dat je wat uit je evenwicht gebracht bent.  Ook dit is normaal en verdwijnt weer binnen ca. 14 dagen.

Het is verstandig om veel water te drinken na een reiniging (ca 2 liter per dag), maar als dit specifiek voor jou belangrijk is dat je dit doet, dan zeg ik het er nog eens speciaal bij in de e-mail die jij van mij krijgt. Ieder mens is anders, iedere reiniging is anders. Wanneer ik je dit dus nog apart meedeel, is het echt belangrijk dat jij je daaraan houdt.

Mensen merken vaak dat ze rustiger slapen, helderder kunnen denken, meer spirituele ervaringen krijgen, positiever in het leven staan en dat zaken in hun leven weer beter gaan. Ze minder vaak mensen aantrekken die niet goed voor ze zijn en de nare dingen die gebeuren beter te behapstukken zijn.

Er zullen dus nog steeds nare dingen gebeuren in je leven, die horen erbij. Je zult nog steeds jezelf goed moeten beschermen tegen alle negatieve invloeden en je zult weer zelf de strijd aan moeten gaan tegen alle negativiteit in de wereld.

Een reiniging is geen vervanging voor medische of psychologische hulp. Het kan wél een aanzetje geven tot herstel, maar het is geen vervanging van reguliere zorg. Ga altijd naar een dokter als je twijfelt aan je fysieke gezondheid.

Een reiniging is ook geen garantie op het uitblijven van besmettingen in de toekomst. Ook het krijgen van een aura-bescherming geeft geen garantie op het uitblijven van herbesmettingen. Het verlaagt de kans aanzienlijk, maar er kunnen altijd onvoorziene omstandigheden zijn waardoor iets zich weer naar binnen weet te dringen in je aura.

vraag hier een reiniging aan : info@mediumdina.nl