medium

Zwarte magie

Pas op met zwarte magie. Het is schrikbarend hoeveel mensen ik tegenkom die slachtoffer zijn van zwarte magie.

Dit herken ik door een laagje pek wat op de ziel zit. Elke keer dat iemand zwarte magie toepast op een ander persoon, komt er een klein laagje zwarte pek op de ziel. Deze pek trekt demonen aan. Mensen lopen hierdoor ernstige schade op.

Demonen zijn te verwijderen, maar vaak hebben ze al blijvende schade aangericht.

In dit hoofdstuk wil ik heel duidelijk aangeven wat zwarte magie is en dat het verboden is om te gebruiken. Er zijn wetten in het universum opgesteld waar de zielen zich aan moeten houden. Deze wetten zijn meegegeven voor de geboorte. In het onderbewustzijn leeft deze kennis nog. “Ik heb het niet geweten” is dus niet iets waar je mee aan kunt komen in het hiernamaals. Je wist het namelijk dondersgoed.

Zwarte magie is een heel zware overtreding van de wetten van het universum. Een van de zwaarste die je kunt maken. De gevolgen hiervan zullen dus niet mals zijn.
Oftewel “Het is het niet waard!” Denk daaraan. Je zit hier in het tijdelijke leven, om te leren en om te rijpen voor het eeuwige leven in de eindtijd. Zet dat niet op het spel voor tijdelijke roem, rijkdom of  valse liefde! Je wilt toch dat iemand écht van je houdt en niet bij je blijft, omdat jij iets met zwarte magie gedaan hebt? Het zal in het leven hierna als een kaartenhuis in elkaar storten en uit je handen vallen en dan heb je niéts meer. Zoek de ware liefde op, ware liefde laat zich niet dwingen.

Wat is zwarte magie? Alles waarmee jij situaties naar je hand wilt zetten d.m.v. magie is zwárte magie!

De scheiding tussen witte magie en zwarte magie is dan ook heel dun. Daarom wordt witte magie ook afgeraden. Wanneer jij namelijk weet wat je kunt bereiken met magie is het heel verleidelijk om grenzen over te gaan van het toelaatbare.         Wat het toelaatbare is, is ook voor ons niet goed objectief vast te stellen.

Voorbeeld van wat ik tegenkwam. Een dame was getrouwd met een man en die had al een dochter uit een eerder huwelijk. De band tussen die vader en dochter was slecht en onwenselijk. De vrouw had veel last van die band tussen vader en dochter. Iemand die zich uitgaf voor lichtwerker keek naar de situatie en zag de verdorven band tussen vader en dochter en ‘hakte!’ die band gewoon door!

Dat is een heel goed voorbeeld, van een situatie waarin de dunne scheidslijn van witte magie naar zwarte magie doorbroken wordt.

Een band tussen vader en dochter mag niet ooit doorgehakt worden, ook al lijkt het nog zo wenselijk op dat moment en lijk je daar nog zoveel goed mee te doen. Voor die vrouw is het goed, maar voor de vader en dochter niet. Ook al is hun band nog zo slecht. Het is een familieband en ze moeten eraan werken. Je mag ze alleen reinigen van negatieve invloeden.

Je mag dus het duister uit beide zielen trekken en de banden reinigen van duister, maar je mag geen banden doorhakken. Dat is heel erg gevaarlijk voor in dit geval de dochter, die op die manier bloot komt te staan aan nog meer gevaren. Banden van familieleden zorgen ervoor dat een kind niet zomaar in de hel belandt na het leven. Dergelijke banden komen onder druk te staan en kunnen sporen van slijtage vertonen door bijvoorbeeld, mishandeling en misbruik door ouders. Ouders worden hiervoor ook verantwoordelijk gehouden door het universum bij hun overlijden. Wanneer zij hun kind dus letterlijk hebben ‘laten vallen’ en ten prooi hebben laten vallen aan het duister, omdat zij hun kind niet goed verzorgd hebben, dan zitten daar consequenties aan.

In dit geval zou de lichtwerker daar dus verantwoordelijk voor gehouden zijn, dat het kind eventueel ten prooi zou zijn gevallen aan het duister, door het doorhakken van de banden. Deze banden heb ik daarom ook hersteld. Hoe verkeerd iemand ook lijkt, en hoe verkeerd een relatie tussen familieleden ook lijkt. Het heeft een reden en het is niet aan ons om ze te doorbreken. Als een familielid het zélf doet is dat trouwens nog een ander verhaal als dat een partner dat voor ze beslist! Je mag natuurlijk je eigen banden met mensen breken als je dat wilt. Ouder/kind zou ik afraden, om die reden dat je als ouder verantwoordelijk bent voor je kind.

Dat is een goed voorbeeld van hoe verleidelijk het kan zijn om zwarte magie te gaan gebruiken. Het soms zelfs goed kan lijken.

Alles waarmee je situaties naar je hand zet is zwarte magie. De reclamebriefjes die je wel eens in de bus krijgt ‘verloren liefde herstellen?’ ‘hulp bij examen’ ‘ roem of fortuin?’  Het is allemaal zwarte magie. Als een liefde niet voor jou voorbestemd is, zal je ze niet houden. Het kan in dit leven, voor korte duur je inderdaad opleveren waar je op hoopte, maar je wordt er gigantisch op afgerekend in het hiernamaals. Je hebt zelfs kans dat je je plek in de eindtijd verspeeld hiermee. Het is het dus niet waard. Vergeet niet dat alles hier tijdelijk is. Alles wat je hier vergaart is tijdelijk en dus totaal ondergeschikt aan het leven hierna in de eindtijd.

Zwarte magie kan zich in dit leven al tegen je keren. Elke keer dat iemand pek weghaalt bij de ziel, vindt deze zijn weg naar retour afzender. De pek verdwijnt namelijk niet. Is de hechting losgehaald door een lichtwerker of engel dan gaat hij automatisch terug naar de afzender en deze zal dan gelijk al de enorme ellende ervaren van hetgeen hij aangericht heeft.

Zwarte magie loont niet. Op korte termijn kan het heel wat lijken en heel bijzonder en je behoorlijk wat macht geven, maar dit is schijn. Je wist dit, voor je in dit leven kwam. Je wordt op de proef gesteld, laat je niet verleiden tot!

 

 

 

 

Vorige

Lichtwerker, hoe word je dat?

Volgende

Spirit waarnemen

26 Reacties

 1. remco

  Halo dina voor een 11 jaar geleden ben ik met een zwarte magier in contact gekomen joke heet ze ze deed reiki bij mijn hoofd voelde een hele energie van hoofd naar mn buik gaan trekken 2 weken erna zat er een stem in mn hoofd en was ik erg moe en zag ik beelden van haar het praat in mn hoofd voel het als het praat bewegen 7n mn voorhoofd praat uit mn buik borst en keel hoor piepsingjalen dit is puure zwarte magie kan ji mij helpen van die kwelgeest aftekomen woon in heerlen zuid limburg weet niet wat het bij jou kost en waar je vandaan komt ik ben al 5500 euro kwijt aan zogenaamde paragnosten en exsorcisten groetjes remco

 2. Michel Proost

  Mooi geschreven helaas ook gezien dat het werkelijk bestaat, ook al zou ik me dat niet kunnen herinneren voordat ik op de wereld kwam ( misschien in mijn onbewuste) maar je hebt gelijk

  • admin

   Dank je wel Michel, wat naar dat je ervaringen hierin hebt. Ik wens je veel liefs toe

 3. Nathalie Lumiot

  Dina
  Ik heb je een mail gestuurd. Ik wordt continu belaagd door zwarte magie. Al jaren. Entiteiten.
  Niemand krijgt het weg.

 4. Beste Dina
  Ik wordt continu belaagd door zwarte magie. Entiteiten. Zou jij mij kunnen helpen?
  Groet,
  Nathalie

 5. Tio

  Zwarte magie is je macht aanwenden ten koste van en in het voordeel van die het doet maar op den duur kan het tegen je werken. Dat wat ze anderen aandoen dat ze dat terug krijgen en het zelfde meemaken als hun slachtoffer. Macht controle zeggenschap autoriteit geldingsdrang waarbij mensen hun leven niet meer in eigen hand kunnen nemen zonder dat zij kunnen kiezen, en dat is vrijheidsberoving. .Het slaat nog eens op hun zelf terug met dat ze vroeg of laat een koekje van eigen deeg krijgen. Op den duur wordt hun het zelfde aangedaan en worden ze er op afgerekend in de zelfde vorm dan wat ze anderen hebben laten meemaken. Onschuldige mensen saboteren en drawbackplotting en schadenfreude harmjoy. Het is geen rechtvaardige macht maar een onrechtmatige daad. Ze doen dit zonder gevoel en dat anderen met narigheid te maken krijgen die geen part noch deel hebben aan hun problematiek. Ze liegen dat ze barsten want ze menen het niet en dat zeggen ze wel maar doen het niet. Sommigen hebben het op het nippertje gered en daar zijn ze ook nog trots op en zeggen dan dat heb ik gedaan zonder medeleven met anderen wat die ander doormaakte. Als je hun er op aanspreekt zeggen ze nog dat je hun kwetst.

  • Mona

   Aan Tio

   Ik ben zelf vervloekt. Wie de dader is weet ik niet. Kan bloedlijn zijn.
   Ik heb heel veel schade ervan ondervonden.
   Het nauwelijks overleefd. Echt horror in huis en waar ik maar ging. Een film die echt werd.
   Maar ik geloof in Jezus Christus die heeft mij vrij gezet.
   Zelf ook echt licht tegen donker zien vechten, boven mijn bed.
   Het heeft werkelijk alles gedaan om mij te doden. Via ziekte, via bevalling. Meerdere keren ernstig tot op de I.C. aan toe.
   Maar ook al zou ik sterven, mijn ziel is vrij.
   Het enige wat ik jammer vind is dat ik niet weet wie de dader is. Ik vermoed er 2 uit fam.
   Het kan ook een vreemde zijn.
   Echter wat hun te wachten staat, zal niet mals zijn.

   • admin

    Uiteindelijk zal het recht altijd zegevieren lieve Mona, ook al lijkt dat hier op aarde lang niet altijd zo te zijn. Goed dat je het vermogen hebt om verder te kijken 🙂

    Dat is niet altijd makkelijk! Liefs dina

  • Thecla

   Ik heb dit meegemaakt tijdens mijn liefdesrelatie. Ineens was de energie tussen ons duister, zwaar en zagen we veel entiteiten in ons huis. Het heeft mij veel energie en geld gekost om mijn huis te laten reinigen. Dit alles omdat zijn ex jaloers is. Ze is terug bij hem..het geeft niet . Who cares. Ik had niet anders verwacht. Ik heb gewonnen . De here heeft samen met mij gestreden tegen deze ellendige demonen

 6. Tio

  Ieder zoekt houvast troost zekerheid en ja er zijn mensen die hier misbruik van maken van iets wat een ander denkt te missen.. Misbruik van vertrouwen. Vertrouwen hebben in je zelf. Rekeningen niet meer kunnen betalen en het meest basale niet meer kunnen kopen wat je anders wel deed. Onrust en verdeeldheid zaaien. Ze pakken waar je goed afgaat en waar je goed in bent als zo wel wat beter kan. Je kunt hier in in nood komen te zitten. geen kleding en schoenen kunnen kopen en geen vakantie reizen. Problemen ondervinden met werk en vooruitgang en financien. Na een maand al betalingsproblemen of dat je meer gaat kopen en betalingsachterstanden of met inhoudingen te maken krijgt wat je nog nooit is overkomen. Geen grip hebben op financien. Dat relaties stroef verlopen en dat er veel onenigheid is en relatieproblemen. Huisraad kwijt raken afhankelijk worden van iemand die je slecht behandeld. Ziek worden hartkloppingen. Zij die dit doen willen macht en nooit willen zij de consequenties en hun aandeel van wat zij misdaan hebben aanvaarden en doen alsof het natuurlijk is De mensen die hier achter zitten tonen nooit verantwoordelijkheid voor wat je is overkomen. De dingen die er gebeuren zouden niet gebeurd zijn als je daar niet naar toe was gegaan. .met zwarte magie kun je snel groot worden en bekendheid krijgen maar Kan het ook verliezen en het kan op zich zelf terug slaan met dat zij met het zelfde te maken krijgen wat ze een ander ook aandoen. Willens en wetens hebben ze dit gedaan zonder dat die ander er van wist. Het wel over een ander hebben maar het zelf ook doen. Makkelijk snel en lui groot willen worden ten koste van anderen door een ander in nood te brengen waar je geen steun en hulp krijgt en waarmee je met ontberingen te maken krijgt en dat voor een zeer lange tijd. Regelingen blijven uit en kunt zelfs het meest noodzakelijke niet betalen. je krijgt met kwalijknemende mensen te maken voor wie je niets goeds kan doen. Kortom was je hier niet geweest had je her ook niet mee te maken gehad. Je moet het maar kunnen mensen hier moedwillig aan blootstellen en met voorbedachte rade. Dingen van emotionele waarde zijn je afgenomen en mensen vernederen om zich beter te voelen kortom het zijn energievampiers en parasieten. Het zijn gewoontemisdadigers en karaktercriminelen die nooit veranderen. mensen die het weten hebben ook geen burgerplicht tegen over anderen met dat zij kunnen voorkomen dat anderen hier mee in nood zitten. Ze moesten het hun afpakken en onderzoeken en dat zou verplicht moeten zijn. Levensgevaarlijk. Ze hebben alleen maar aan excessen gedaan en een hoax uithalen met Aids en mensen infecties geven. Waar je al angst voor hebt je nogmaals aandoen maar dan nog sterker dan te voren. Binnen komen op een wond die er al is. .

 7. Es

  Hoi, mijn buurvrouw die mijn toenmalige vriend leuk vond heeft dat ook gedaan tijdens mijn zwangerschap. Mijn dochtertje heeft haar vader nooit gezien en ze is pas paar dagen 2 jaar oud. Hij wilde het wel graag maar is na zijn werkdag niet meer thuisgekomen terwijl in de ochtend nog beide gingen werken en hij langs de winkel zou gaan en koken en nooit meer thuisgekomen. Langs veel mensen geweest en veel geld kwijt maar niets geholpen. Mijn dochtertje heeft vanaf dat ze geboren is nooit geen middagdutje gedaan en er kwam iemand de woning reinigen en die vertelde dat er een vrouw aanwezig is die ons het huis uit wilt hebben. En idd na 3 jaar binnenkort een rechtszaak of ik de woning moet verlaten gebaseerd op valse politie meldingen van de buurvrouw..

 8. Manon

  Dina heeft mij goed geholpen. Ze heeft negatieve energieen bij mij weggehaald en gezuiverd. Ik ben blij met haar hulp.

 9. Martine

  Beste,

  Ik had vroeger een Marokkaanse vriend en zijn ouders waren tegen onze relatie. We zijn enkele jaren een koppel geweest en hadden een paar jaar geleden terug contact. Toen vertelde hij dat zijn moeder zwarte magie had gedaan om onze relatie te verbreken. Ze had iets voor mijn huis (voordeur) gestrooid en als je daar in- of overstapt, dan ben je betoverd. Hij wist geen details te vertellen. Nu begin ik daar weer aan te denken omdat ik mentaal veel uitdagingen heb en toch oplossingen wil. Dit wil toch niemand en ik verdien het ook niet om zo behandeld te worden.
  Ik weet ook niet of mijn ex-vriend erover wil praten. Het is toch zijn moeder.
  Wat kan er tegen gedaan worden?
  En heeft zoiets nog een ander gevolg dan het creëren van ruzies en het beëindigen van de relatie ?
  Is het zo dat als je de vloek verbreekt, ze teruggaat naar de veroorzaker ervan?
  Ik vind het wel heftig.
  Grtjs
  Martine

  • admin

   Lieve Martine,

   Zelf zend ik niet de zwarte magie terug, maar ik heb gezien dat deze teruggestuurd wordt. Uiteindelijk zijn het de lichtwezens die bepalen wat ermee gebeurd nadat het losgehaald wordt.

   Is er een verzachtende omstandigheid bijvoorbeeld dan zal die ook toegepast worden. Het leven is niet zo zwart/wit, het is erg persoonlijk juist en voor iedereen weer anders en elke situatie is weer anders.

   Als jij voelt dat je die dame niet gunt dat de zwarte magie teruggestuurd wordt, dan kun je daarom vragen, dat is een zeer mooie en liefdevolle daad van jou, vergeving is uiteindelijk ook erg belangrijk. Zelf vind ik het ook erg hard dat het teruggezonden wordt, maar heb het zien gebeuren en ik vertrouw op het werk van de lichtwezens. Ik vermoed dat zij wilden dat ik dit opschreef als waarschuwing voor mensen die zich aan zwarte magie willen begeven en denken dat het een onschuldig spelletje is.

   Als je merkt dat je er nog last van hebt, stuur me dan even een e-mail dan kijk ik voor je. info@mediumdina.nl

   liefs dina

 10. Tio

  Heb ook te maken gehad die aan zwarte magie deden. Macht aandacht en hun eigen voordeel zoeken ten koste van. Vrijheidsberoving gijzelneming is strafbaar. Diegene zei het niet direct want dan komen mensen niet meer. Ze zien je als prooi en als vloermat dweil vloermop. Vreemdgenoeg krijgen ze autoriteiten ook nog aan hun kant Ze willen zich nergens voor verantwoorden en hebben gemaakt dat anderen al hun huisraad bezittingen en dingen waar zij aan gehecht waren kwijt zijn geraakt en dat door hun toedoen en met voorbedachte rade zijn zij te werk gegaan. Dit is iets wat je niet loslaat omdat ik vind dat het vergolden moet worden in de vorm van straf en bekendmaking van criminele delicten . Het is een aantasting van iemands persoonlijke levenssfeer en diegene was zelf naief en onwetend en voor hun is het een pots grap mop, Zij zelf willen dit ook niet want dan houdt het voor hun ook op en zij hebben het geweten maar geheimgehouden voor publiek en hun klanten als vloermat zien als deurmat en dweil waar je het vuil mee afneemt. Je neemt het leven van anderen af wat hun toebehoort. relaties worden afgebroken en aangegaan door zwarte magie terwijl hun prooi dit niet wist en dat niet wou maar hier houden ze geen rekening mee. Zo deed astrologisch adviseur gieles aan zwarte magie en zeelenberg en nog meer volgelingen en hun mikpunt was het publiek inpakken en beroven en in het ongeluk brengen. Niet transparant en open dan verholen. De boel laten desorganiseren en in de war brengen. Levensgevaarlijk. Je doet dingen waar je gedachten niet de baas over zijn en die laten ze je doen maar doen alsof dat niet zo is. Ieder hoort vrij te zijn in hun gedachten. Gieles had een klein pensioentje en dat moest aangevuld worden door consulten en lezingen cursussen om zo op stand te kunnen wonen Mensen in nood brengen en financiele problemen ontberingen tegenwerking ontreddering uitsluiting geen steun en niemand kunnen bereiken en afgesneden zijn. Je komt overal mee in de problemen en kunt je inlaten met gevaarlijke situaties en dat je schulden krijgt veroordelingen en wat je juist niet wilt en dat je in paniek komt en in de gevangenis en als crimineel wordt gezien terwijl zij er achter zitten. Mensen die je te schande zetten en aan de schandpaal nagelen. .Dit terwijl zij er achter zitten en mensen als marionet besturen. Vroeger had j een actief leven en nu doet het je niets meer.

  • admin

   Hallo lieve Tio,

   Ja het kan erg frustrerend zijn dat ze zelfs autoriteiten en noem maar op aan hun kant krijgen. Het loont dan ook, op korte termijn. En dat is hun valstrik als het ware. Het lijkt te lonen, maar dat is niet zo. Want alles hier is vergankelijk. Ze nemen niet alleen hun omgeving, maar ook zichzelf in de maling.

   Houd dus vol op het rechte pad, hoe zwaar dat ook kan zijn, want uiteindelijk is dat de enige weg die je brengt naar de mooie uitkomst waar je zijn wilt. De makkelijke weg niet.

   liefs dina

 11. T

  Kan diegene die bewust aan zwarte magie heeft gedaan dat zelfde wat die mensen heeft aangedaan niet terug krijgen in de vorm die ze die onwetende ander hebben gegeven en aangedaan? Misschien waren die anderen naief en niet wetend ze zetten ze neer als een toneelstukje waarbij zij de touwtjes in handen hebben . Je hebt je leven niet meer in eigen hand en oen alsof zij god zijn. Je kunt alles kwijtraken je huis en je huisraad en dingen waar je aan gehecht bent en failliet gaan en inhoudingen schulden krijgen en de grip op financien verliezen. je hebt zelfs geen euro meer om een cadeautje te betalen. Je zakt heel erg af aan de rand van de samenleving zoals Hoog Catherijne en terwijl zij je beinvloed hebben brengen zij die dat gedaan hebben en er achter zaten je te schande. je voelt je een dweil waar ze hun voeten op af vegen en zien je als dom publiek of voetveeg . Als je hun ter verantwoording roept en kwaad bent dan gaan ze de rollen omdraaien. Ze kunnen autoriteiten ook naar hun hand zetten en die zijn dan voor de boosdoener en doen zich aan de buitenkant heel braaf voor. De dader leert nooit zijn les maar het slachtoffer hopend dat zij die dit zeggen in die zelfde put komen die zij voor een ander hebben gegraven. Zij die daar achter zitten krijgen nog wel eens een koekje van eigen deeg. Levensgevaarlijk. Je weet niet precies wat ze doen en hier zijn ze niet open over. Ieder heeft recht op transparantie en openheid net zoals een open boekhouding zoals de ANBI bij goede doelen waar dat aan is besteed uitgaven inkomsten kosten en baten van collectes. Het is dus een zwarte boekhouding en dingen achterhouden en knoeierij. Je wilt weten wat daar mee wordt gedaan en dat ze openheid van zaken geven. Er zijn dan wel mensen die wel iets weten wat zij doen zo zijn er die zeggen dat het een kwajongen is of wildwest tumult levensgevaarlijk en ethisch technisch niet verantwoord maar wat precies weet je niet wat ze daar mee bedoelen en wat ze doen is dan ook nog niet duidelijk. er zou open kaart gespeeld moeten worden met wat zij doen en als blijkt dat zij een ander beinvloeden waardoor zij niet vrij zijn in hun ontwikkeling vind ik dat hier een stokje voor gestoken moet worden want dit is tegen je natuur. ,.

  • admin

   Hallo lieve T,

   Je denkt er goed over na, dat is mooi om te zien. Uiteindelijk bepalen de lichtwezens wat er precies gebeurt en wat niet met het terugsturen van zwarte magie. Wordt er respijt gegeven bijvoorbeeld? Zijn er verzachtende omstandigheden? Heeft iemand om een oprechte vergeving verzocht?

   Wat er op je pad komt in dit leven is persoonlijk en een leerschool, ook als er zwarte magie op je pad komt is dat een leerschool. Dat klinkt vast gek, want hoe kan iets een leerschool zijn voor jou, wat een ander je aandoet?

   Het leven hierachter zit ontzettend complex in elkaar en vanaf ons zicht hier op aarde is het lastig te overzien. Stel je voor, jij staat in een bos vol met bomen en daar wil je de weg in vinden, maar zij zijn daarboven en overzien het hele bos, de plattegrond en alles. Dat geeft een totaal ander plaatje.

   liefs dina

 12. Ida

  Bij mij als kind zijn er voodoo vloeken uitgesproken op mijn voorhoofd, hier heb ik een litteken van en een punt onder het litteken. De laatste tijd brand het als een gek, ik ben al bij iemand geweest die 3 demonen had weg gehaald, en een ander al wat stenen in mijn buik. Ik heb mijn moeder hier naar gevraagd maar die zwijgt met het graf, ik snap sowieso niet dat iemand haar dochter prooi gooit voor zoiets, maar misschien mag ze der zelf niet over praten. Ik ben meerdere malen benaderd door bepaalde vrouwen die van alles wilde weg halen maar ik vertrouwde het allemaal niet. Ik weet inmiddels dat ik een belangrijk persoon ben in het universum, maar dit slaat alles om iemand zo te vervloeken. En nu mijn vraag hoe ik krijg ik dit weg?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén