Waarom is het leven van de eindtijd in een kubus?

Dat ga ik hier uitleggen.

Het leven is niet rechtlijnig. als het rechtlijnig zou zijn, dan zou er een begin en een eind zijn en dan was het klaar.

Als je een oneindig leven wilt creëeren dan kan het dus niet rechtlijnig zijn en dat is het ook niet.

Het leven bestaat uit licht en licht heeft een aparte eigenschap, als je het ombuigt, dan veranderen de eigenschappen ervan. Wanneer je licht vanuit een andere hoek bekijkt, ziet het er weer anders uit.

Dit is ook de reden dat we soms ‘de hoek om’  moeten denken. Alles wat ik vertelde, klopt ergens weer niet als je het doortrekt, dat komt dus omdat we weer ergens de hoek omgaan en dan weer de hoek om etc.

In een kubus heb je al die hoeken gehad. Daar heeft het licht alle mogelijke lichtinvallen gehad. en dan heb je dus alle mogelijkheden in het leven volledig benut. Alle ‘waarheden’ (wat dus lichtvallen zijn, waaruit iets zo lijkt te zijn) gevangen en die tezamen creëren de ‘waarheid’ waarin we het eeuwige leven gaan vinden.

Die kubus zelf bestaat ook niet uit enkele lijnen. Deze bestaat uit pilaren, driehoekige pilaren. De driehoek is namelijk ook een heel belangrijk symbool. De pilaren en die kubus zijn trouwens energetische bouwwerken. Ze worden op dit moment gevormd. Door verschillende mensen en lichtwerkers op aarde worden de pilaren gebouwd. Veel mensen zijn hier niet bewust mee bezig, maar onbewust. Ze leven gewoon hun leven en hun daden zijn heel belangrijk voor die eindtijd en de energieën die ze maken dringen door tot in het energetische niveau en daar worden de pilaren al op gebouwd.

Binnen in die kubus staan ook balletjes, cirkeltjes , omdat die cirkels ook heel belangrijk zijn en er ook voor zorgen dat de hele kubus bewegelijk en soepel blijft.

De verhalen die ik dus vertel, de informatie die ik heb doorgegeven, benader ik elke keer weer vanuit een andere hoek, positie. Alleen zo kom je zo dicht mogelijk bij de werkelijkheid. Als je al die verhalen naast elkaar legt, dan klopt het ergens ook weer niet en toch klopt het weer wel. Dat is nu juist het hele probleem van het leven. We leven bij de gratie van het feit, dat niets niet kan bestaan. maar hoe kan er uit niets nu iets ontstaan? dat is eigenlijk iets wat ook bijna niet mogelijk is en toch is het gebeurd. Het hele leven is als het ware een illusie die werkelijk gewórden is, maar niet altijd geweest is. het is het ontstaan van het leven vanuit het illusionaire niveau naar het energetisch niveau naar het concrete niveau van 999 naar 666 naar 333. de hoofd energiestromingen.

Daar zie je ook dat het concrete niveau op 333 ligt en toch zitten wij tussen Satan en Alla in en niet eronder. Dat is dus weer zo’n punt waarop het verhaal niet lijkt te kloppen, maar wanneer je straks alles in de kubus in gaat delen, dan ga je zien dat het wel klopt. De numerieken 999 666 333 staan dan op 1 lijn en dan ligt 333 op een bepaald punt onderaan de lijn, maar op een ander punt ligt die weer bovenaan de lijn en ja hij gaat ook ergens in het midden van de lijn liggen en dan gaat het toch kloppen en ik wilde dat ik je kon vertellen. Hij komt in het midden, omdat het rond is en alles wat rond is, heeft vanuit een bepaalde hoek die je ernaar kijkt de gegevens verschillend boven/beneden/midden staan. Allemaal gelijkwaardig dus en zo ontstaat er een heel sterk en ingenieus bouwwerk van licht. Licht welke wij nu ook ervaren als ons leven, als wezens om ons heen, dieren, bomen, noem maar op.

Het licht reflecteert ook op de wanden van het niets, omdat er natuurlijk toch een grens moet zijn ergens stopt het uiteindelijk wel ergens. Hoe het daarna precies zit, weet ik echt niet. Het is me alleen bekend geworden dat die ‘wanden’ van het niets, alles reflecteren, omdat daarna niets meer mogelijk is, stuurt het dus al het licht terug. Op het moment dat het teruggestuurd wordt, gereflecteerd wordt, verandert de informatie in die lichtstraal weer. Zie het als je eigen spiegelbeeld. Je bent het wel en je bent het niet, je bent het sowieso omgekeerd. Het is niet meer precies wie jij bent. een oorbel links, die draagt jouw spiegelbeeld rechts. en dit gebeurd met licht welke gereflecteerd wordt dus ook, de informatie verandert, wordt omgedraaid. Dit gebeurd dus vele malen. Je krijgt een soort ‘ster’ van licht met heel veel tegenstrijdige informatie. Het hangt er dus maar net vanaf vanuit welke hoek, welke lichtval je de situatie bekijkt. Die tegenstrijdige informatie vind je op mijn website ook. Genoeg reden om te gaan denken dat het onzin is dus, maar dat is dus niet zo, wanneer je begrijpt wat de bron van ons bestaan is en dat het dus logisch is dat er tegenstrijdige informatie bestaat die tóch klopt!

Dit is dus weer waarom absolute waarheid niet bestaat. Het hangt er maar net vanaf, van welke invalshoek jij iets bekijkt, wat jij ziet, wat jij beleeft en ervaart. Dat mensen dus zo kunnen vechten om de enige echte waarheid is op zijn zachtst gezegd ‘absurd’ want die bestaat helemaal niet. We kunnen ze alleen maar benaderen en hoe benader je ze? Door juist te kijken naar al die verschillende lichtinvallen! Dus juist door te luisteren naar al die verschillende belevingen ipv proberen ze te vernietigen, omdat ze niet kloppen met wat jij ziet. want wat jij gezien hebt klopt ook wel, maar dat is een andere invalshoek geweest. Je hebt ook van die mooie kleuren, die per hoek dat je ernaar kijkt een net iets andere kleur geven. Het hangt er maar net vanaf hoe je ernaar kijkt of het nu paars of blauw is, of groen of blauw, of roze of rood, daar kan je om vechten, je kan ook accepteren dat het van een aantal factoren afhankelijk is wat je nu precies ziet en zo is het hele leven opgebouwd en we nemen dus juist al die perspectieven mee naar de eindtijd en daarom is die opgebouwd uit een kubus.

De kubus: Apokalyps 21 paragraaf 16 : De stad was gebouwd als een vierkant, even lang als breed. Hij mat haar op met zijn meetstok 12000 stadiën, lengte breedte en hoogte waren gelijk.

Daar wordt dus een kubus beschreven. Dit is de beschrijving van de nieuwe stad in de bijbel. Dit las ik pas nadat ik de info over de kubus doorgekregen had van mijn gidsen!!!