Review:
Ik ben een alleenstaande moeder met een zoon van 23 jaar,
Sinds sept 2014 heb ik een andere woning,
Ik voel me niet prettig in mijn nieuwe wonen, het gebeurde allemaal vreemde dingen waarvan ik geen antwoord kan vinden.
vorig jaar 28 sept 2013 is mijn moeder overleden, ik dacht onrust komt misschien daardoor,
tot 2 weken terug. Mijn zoon zei mam er is iemand met een zwarte jas de trap naar woonkamer gegaan, vanaf die dag slapen we met lichten aan.
Ik en mijn zoon wij waren zo moe, ik wist niet meer bij wie ik hulp moest vragen, via fb site ben ik met Dina contact gekomen  zij heeft me begeleid via fb siten en mijn huis gereinigd van een verdwaalde geest;
Ik wil je bedanken voor al jou steun en hulp die je mij gaf,nu afwachten dat het rust helemaal weer terug keert in huis, ik ben nog steeds beangstig maar ik geloofd  dat het rust weer terug komt.
Mvg Nazli Goktas

 

Verslag geschreven door dina:

Dit probleem kom ik via internet tegen via een groep met mensen die paranormale ervaringen hebben. Deze vrouw haar zoon klaagt dat hij een man in het huis ziet lopen. Ze wonen nog maar een half jaar in dat huis en haar zoon wordt bang van de man.

Ik vraag een engel om te gaan kijken of er soms negatieve entiteiten in het huis rondhangen. Die vindt ze niet. Ze zegt dat er alleen een man ronddoolt.

Dan probeer ik contact te krijgen met de man. Dat lukt. Ik vraag hem of hij beseft dat hij dood is. Dat realiseert hij zich wel, maar hij beweert dat het zijn huis is en hij het recht heeft om daar te zijn.

Ik vraag twee begeleiders om te komen en vraag ze of ze hem mee zouden kunnen nemen. Het antwoord is ja, maar als ik vraag of hij dan ook naar het licht gebracht wordt is het antwoord nee. De meneer moet eerst vrijwillig afstand doen van de woning, voor hij naar het licht kan.

“Meneer, beseft u wel dat u zo doodgaat als u hier lang mee doorgaat”

“ja”

“vindt u dat niet erg?”

“ik ben al dood”

“nee Meneer, dat bedoel ik niet. Heeft u nog niet van de 2e dood gehoord?”

“nee”

“okay zal ik het u even uitleggen meneer?”

“ja”

“U bent nu de eerste dood gestorven, daarbij heeft u uw stoffelijke lichaam verlaten. Echter is het belangrijk dat u naar het licht gaat om energie te halen. Als u dat heel lang niet blijft doen, dan verliest u dit onstoffelijke leven ook. beseft u dat?”

“nee”

“okay meneer, U bent aan het ronddolen. Daardoor heeft u last van een vernauwde bewustzijnstoestand. weet u wat dat is?”

“nee”

“Ik zal het u weer uitleggen Meneer. Dat houdt in dat u door het gebrek aan energie, niet meer goed beseft wie u bent en wat u aan het doen bent. herkent u dat?”

“ja”

“okay Meneer, dat is goed. En als dat lang duurt, dan dooft uw ziel uit”

“heeft u ook een vrouw meneer?”

“ja”

“en kinderen?”
“nee”

“waar is uw vrouw meneer? is die dood?”

“ja”

“komt ze wel eens langs?”
“ja”

“wilt ze u dan meenemen?”

“ja”

“maar u wilt dan niet?”

“nee”

“Okay meneer. Ik ga even uw vrouw erbij roepen. vindt u dat goed?”
“ja”

Ik roep de vrouw van meneer erbij. Ze staan nu met zijn vieren in het huis. De man zelf, zijn vrouw en twee begeleiders.

“Meneer, als u naar het licht wil, moet u vrijwillig afstand doen van het huis. Als u dat doet, dan kunt u boven weer uw energiepeil opladen en eventueel mag u dan best nog een keer terugkomen om te kijken in het huis. Het is maar een huis meneer. Als u straks naar het licht bent gegaan en u mag reïncarneren, dan krijgt u een nieuw leven en een nieuw huis. begrijpt u dat?”

“ja”

“doet u vrijwillig afstand van het huis? het is tijd om te verhuizen”

“ja”

Ik voel spanning en een voorzichtige opluchting in de lucht hangen. Ik merk dat er nog spanning is of hij dit wel echt doorzet en zich niet toch bedenkt. Maar het gaat goed en ik zie hem bij het licht.

“gaat het goed meneer?” vraag ik na 2 minuten

“Nee”

“okay mist u het huis?”

“ja”

“Okay het is belangrijk dat u nog even boven blijft. Als uw energie weer op peil is, dan beseft u weer wie u bent en wat u aan het doen was. Als u dan nog naar het huis wil, dan mag dat best, maar nu nog  even niet”

“Nee”

“Wat bedoelt u meneer? wilt u niet meer naar het huis?”
“Nee”

“maar u mist het nog wel?”

“Ja”

Dan krijg ik door dat de man veel te bang is om weer in dezelfde situatie te belanden en niet meer naar het huis terug wil.

Hierom ben ik dus enorm tegenstander van het zomaar wegsturen van entiteiten! Het zijn vaak mensen die hulp nodig hebben! Soms ook niet, maar laat er iemand naar kijken die dat kan uitzoeken!

Dank Nazli voor je commentaar. We blijven het in de gaten houden. Ondertussen heb ik nog contact gezocht met deze man en zei hij dat het goed met hem gaat en heeft hij excuus aangeboden voor de veroorzaakte overlast. Mochten er nog problemen voorvallen dan hoor ik het graag!

Een mailtje van Nazli ontvangen na nog een aantal weken. Dank daarvoor! Altijd fijn om te horen dat het is opgelost!

Reactie Nazli:

Oude man is laatste keer bij ons thuis geweest hij heeft afscheid genomen, hij heeft gezegt dat hij weg ging niet meer terug kwam.mijn zoon heeft gesprek met hem gehad. Ik hoop dat hij rust heeft gevonden. Ik wel de doorgeven dat jij de oude man heb geholpen ik ben je ook dankbaar.