Informatie doorkrijgen van de wereld achter onze wereld is niet eenvoudig. Het is vatbaar voor eigen interpretaties en invullingen. Ik kan alleen maar proberen zo objectief mogelijk contact te maken met de wezens die ik ontmoet heb en zo goed mogelijk en neutraal mogelijk de informatie verwoorden als ik maar kan.

De ‘enige echte waarheid’ bestaat niét. Iedereen die ze probeert te verkopen aan u, moet u argwanend voor blijven. Het is de bedoeling dat u zelf aan waarheidsvinding doet en zelf na blijft denken en vooral blijft voelen.

Uw waarheid ligt in uw hart en samen maken wij dit leven concreet. De weg naar de eindtijd.

De informatie die ik door heb gekregen en mijn eigen inzichten welke in die zoektocht zijn ontstaan vind u hier.

De wereld achter onze wereld is intrigerend, inspirerend, mysterieus, wonderlijk en bovenal is het zo logisch dat ze bestaat, wanneer u eenmaal gaat begrijpen wat ik ben gaan begrijpen.

Met dank aan alle wezens uit die mysterieuze wereld die dit mogelijk gemaakt hebben.

Ik wens u veel leesplezier.