Engelen, wie zijn ze en wat doen ze?

Er zit een heel systeem achter dit leven zoals wij het kennen. Stukje voor stukje ben ik het aan het uitpluizen en krijg ik dingen door. Engelen die zich voor komen stellen en vaak heel trots zijn op wat ze doen en het jammer vinden dat ze hun bestaan vaak ontkend wordt, niet gezien. Dus ze komen heel graag vertellen over hun werk in ons leven.

Zo bestaan beschermengelen echt. De wilde verhalen die je vaak hoort, zijn volgens hun waarheid. Deze verhalen heb ik zelf ook betwijfeld, maar nu niet meer. Ze kunnen bizarre dingen om iemands leven te redden. Normaal is het de taak van je gids om je door het leven te leiden zoals het hoort. Je levenspad te bewandelen en je dus ook te waarschuwen voor gevaarlijke situaties. Echter soms is de situatie wel eens zo ontspoort dat de gids dit niet meer alleen aan kan. Dan springen de beschermengelen in. Ze doen dit alleen als het niet de bedoeling is dat je doodgaat. Soms is het gewoon tijd dat je overgaat naar de andere kant, dan ben je daar nodig, of je leven is gewoon klaar hier. Dan springen ze niet in.

Er bestaan engelen die allerlei energetische verbindingen in je lichaam kunnen herstellen. Volgens de engel die ik gesproken heb, zijn er wel duizenden energetische verbindingen in je lichaam en kunnen die door allerlei oorzaken verstoord worden. Bijv. virussen verbreken energetische verbindingen in je lichaam, vaak herstellen ze weer, maar bij sommige virussen is de schade blijvend.  Naast virussen zijn er nog andere oorzaken van het verbreken van energetische verbindingen in je lichaam. Dat kunnen bepaalde voedingsstoffen zijn, roken, drinken, stress, negatieve energieën (demonen die schade aanrichten) etc.

Vooral demonen vinden het ‘leuk’ om energetische verbindingen verkeerd te lussen en of terug te draaien naar de bron. Bijv. de verbinding die van je maag naar je darmen moet lopen, verbreken ze en leggen ze terug naar je maag. Nu loopt deze van je maag naar je maag. Gevolg is dat je vaak misselijk voelt en je darmen ook niet optimaal werken. Er is dan niets mis met je maag en darmen op zich en daarom wordt er ook niets gevonden door dokters.

Een lichamelijke behandeling zonder de energetische verbindingen te herstellen is lang niet zo effectief en andersom ook. De engel kan wel energetische verbindingen herstellen, maar als er nog een lichamelijk gebrek aan ten grondslag ligt, dan zal de verbinding vanzelf weer verbreken en heeft het dus geen nut. Ga dus daarom ook altijd naar een dokter als je lichamelijke klachten ervaart.

Nog een leuke engel die ik heb ontmoet is de toekomstengel. De toekomstengel is de engel waar helderzienden mee werken. Deze geeft beelden uit de toekomst door, welke de persoon mag zien of welke zij willen dat de persoon ziet. Zij zorgen ook voor de dromen waar toekomstboodschappen in voorkomen. Het schijnt namelijk dat ze in de slaap makkelijker doorkomen als overdag. Alleen worden ze in de slaap ook sneller vergeten. Als trucje zorgen ze ervoor dat je wakker schrikt vlak na de ingeving, zodat je hem beter kunt onthouden. Ook hiervoor geldt dat de één er gevoeliger voor is als de andere. Een helderziende is erg gevoelig voor berichten van de toekomstengel. Ikzelf schijn hier wat minder gevoelig voor te zijn. De toekomstengel zei dat het bij mij moeilijk is om visioenen door te geven. Soms lukt het maar lang niet altijd.

Er is ook een verledenengel. Deze engel helpt herinneringen terug te brengen, maar dat niet alleen. Deze helpt overledenen om terug te kijken in het eigen leven, maar ook in dat van anderen (mits deze daar toestemming voor geven, een proces wat doorgaans  onbewust gebeurt) zodat begrip gekweekt kan worden voor de beslissingen die de ander in het leven heeft genomen. Zodat zij dingen kunnen gaan verwerken die hun overgang nog tegenwerken. Heel belangrijk werk dus. Het lijkt een beetje op die bekende kerstfilm. Waarschijnlijk dan ook geen toeval dat die bedacht is. Onbewust werken die zaken door in de dingen die wij bedenken.